Brassitähden ura jatkuu Shanghaissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Villisti rahaa käyttävä Kiinan jalkapallon superliiga on jatkanut rellestystä siirtomarkkinoilla. Tällä kertaa kiinan pääsarjaan siirtyy Pietarin Zenitiä pitkään edustanut brasilialaistähti Hulk. Hulkin sopimus on kuten mies itse, todella iso.

Brasilian maajoukkueenkin vakiokasvoihin kuulunut Hulk jättää Venäjän ja siirtyy Kiinaan peräti 55 miljoonan euron kauppasummalla, joka on aasilaisen seurajalkapalloiluin uusi ennätys. Hulk pukee jatkossa päälleen vuonna 2005 perustetun Shanghai SIPG:n paidan. Miehen odotetaan laskeutuvan Shanghain tutustamaan paikkoihin huomenna keskiviikkona.

Shanghai SIPG oli viime kaudella Kiinan Superliigan kakkonen, ja janoaa tällä kaudella mestaruutta. Joukkueesta löytyy jo ennestään kansainvälistä kokemusta muun muassa penkin päästä, kun joukkueen päävalmentajana toimii vanha kunnon Sven-Görän Eriksson. Lisäksi joukkueen takalinjoilla luuti niin Seria A kuin Valioliiga kokemusta omaavan ghanalainen Asamoah Gyan.

Kiina yrittää tällä hetkellä toden teolla nousta varteenotettavaksi pelaajaksi maailman jalkapallokentillä. Maan seurat ovatkin saaneet houkuteltua pitkin vuotta useita pelaajia Kiinaan isojen rahasummien turvin. Eri seurat ovat tiettävästi lähestyneet myös Wayne Rooneyn ja Zlatan Ibrahimovicin kaltaisia tähtiä, mutta toistaiseksi tuloksetta. Ei olisi kuitenkaan suuri yllätys, mikäli kuluvan kesän siirtoikkunan aikana näkisimme vielä muutamia isoja ja erikoisia siirtoja Euroopasta Aasiaan.

VIDEO: ISLANNIN HUIKEA TARINA JATKUU – NYT KAATUI ENGLANTI!

VIDEO: HENRIKH MKHITARIAN SIIRTYMÄSSÄ ENSI KAUDEKSI MANCHESTER UNITEDIIN

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa