Braunschweig - Hertha Berlin 8.12.2013 | Bundesliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/08/2013
Jaa tämä...

Nappaako Hertha Berlin täydet pisteet Bundesliigan heittopussilta?

Braunschweig – Hertha Berlin, merkki 2, kerroin 2,10 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 3,75 | 3,30 | 2,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Saksan Bundesliigan ottelussa yhteen iskevät Braunschweig sekä vastaan asettuva Hertha Berlin. Lähtökohtaisesti Hertha Berlin nousee erinomaiseksi pelikohteeksi. Heti alkuun voidaan todeta se fakta, että Braunschweig pelaa täysin väärässä porukassa. Braunschweig on neljääntoista otteluun saalistanut yhteensä kaksi voittoa eikä enään ensi kaudella kotijoukkue tule pelaamaan Saksan korkeimmalla sarjatasolla. Yhteensä kahdeksan pistettä Braunschweigin pistepussissa kertoo sen faktan, että kotijoukkueen materiaali ei riitä tälle tasolle.

Hertha Berlin löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta yhdeksänneltä sijalta ja oikeastaan vierasjoukkue voi tavallaan olla suhteellisen tyytyväinen alkukauteensa. Neljätoista ottelua ovat tähän mennessä Hertha Berlinille tuottaneet viisi voittoa, neljä tasapeliä sekä viisi tappiota. Viiteen edelliseen otteluun Hertha Berlin on pystynyt saalistamaan vain yhden voiton, mutta toisaalta Herha Berlinin puolustus on toiminut hyvin. Kahteen edelliseen otteluun Hertha Berlinille ollaan tehty vain yksi maali. Lisäksi on syytä muistaa, että vieraissa Hertha Berlin on menestynyt suhteellisen hyvin. Tarkemmin sanottuna viisi edellistä vierasottelua ovat Hertha Berlinille tuottaneet tappion vain kaksi kertaa.

Braunschweigiltä ei löydy pelaajia, jotka pystyisivät tällä tasolla maalintekoon. Kahdeksan tehtyä maalia neljääntoista otteluun kertoo täydellisesti kaiken olennaisen kotijoukkueen tilanteesta. Braunschweigin puolustus on tuloksellisesti pärjännyt yllättävän hyvin, sillä 26 päästettyä maalia ei ole lainkaan Bundesliigassa suurin päästetty maalimäärä. Sillä ei kuitenkaan tässä tapauksessa ole juurikaan merkitystä, sillä Braunschweigillä ei ole pelaajia, jotka tällä sarjatasolla pystyisivät viimeistelemään voittoihin oikeuttavia maaleja. Materiaaliltaan Braunschweig on surkeaa tasoa eikä yhdessäkään ottelussa ole minkäänlaisia perusteita lähteä kotijoukkuetta pelaamaan. Kotijoukkueen poissaolot tärkeiden Ken Reichelin sekä Marco Caligiurun johdolla eivät paranna surkeaa tilannetta.

Veikkaussivut | Tuomas