Braunschweig - Schalke 19.10.2013 | Bundesliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako Schalke vaivatta pisteet Braunschweigilta?

Braunschweig – Schalke, merkki 2, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 4,80 | 3,50 | 1,75 

 

 

Jalkapallon Saksan Bundesliigan ottelutarjontaa, Braunschweig sekä Schalke iskevät yhteen. Tänään Bundesliiga palaa maajoukkuetauolta usean mielenkiintoisen ottelun voimin. Braunschweig pelasi viime kaudella sarjaporrasta alempana ja on kovaa vauhtia sinne matkalla takaisin. Braunschweig on sarjataulukossa tällä hetkellä viimeisenä ja kotijoukkue onkin vain yhden voiton onnistunut nappaamaan. Braunschweigille maalinteko on ollut lähes mahdotonta, sillä viisi tehtyä maalia kahdeksaan otteluun on tietenkin liian vähän. Omissakin toisaalta verkot ovat heiluneet lähes parikymmentä kertaa.

Schalkelle tämä ottelu on äärimmäisen tärkeä, sillä Schalken alkukausi on ollut vastoinkäymisiä täynnä. Schalke on onnistunut voittamaan vasta kolme ottelua ja se onkin ehdottomasti liian vähän. Materiaaliltaan Schalke on täysin eri luokkaa kotijoukkueen kanssa. Schalken suurin ongelma on joka tapauksessa ollut kotijoukkueen tapa alakerta, sillä Schalkelle ollaan tehty aivan liian paljon maaleja. Vieraissakin Schalkelle ollaan tehty jo yhdeksän maalia eikä sillä tavalla otteluita voiteta tässä liigassa. Juuri ennen maajoukkuetaukoa Schalke toisaalta voitti Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa sveitsiläisen FC Baselin 0-1 numeroin. 

Braunschweig voitti ennen maajoukkuetaukoa erittäin yllättäen Wolfsburgin 0-2 lukemin, mutta se sitten onkin ainoa voitto kotijoukkueella tähän mennessä. Braunshweigin materiaali on äärimmäisen kapeaa luokkaa eikä hyvältä vaikuta sen suhteen, että kotijoukkue voisi sarjapaikan säilyttää. Kausi on tietenkin pitkä ja mitä tahansahan voi tapahtua, mutta realistinen täytyy tässäkin asiassa olla. Schalken on ehdottomasti tämä ottelu voitettava ja paranneltava sijoitusta sarjataulukossa.

Veikkaussivut | Tuomas