Arsenal-pelaaja on kyllästynyt sokeisiin tuomareihin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Valioliigaseura Arsenalin pelaaja Aaron Ramsey on kyllästynyt tuomarien puusilmäisyyteen. 25 – vuotiaalla Walesin maajoukkuemiehellä paloi käämi maanantaina pelatun Liverpool – Arsenal pelin jälkeen joka päättyi lukemin 0 – 0.

Aaron Ramsey menetti malttinsa ottelun jälkeen Twitterissä kun mies oli nähnyt valokuvista ja hidastuksista, että hänen maalinsa hylättiin tuomarin virheellisen paitsioliputuksen seurauksena. Santi Cazorla antoi tarkan Ramseylle läpisyötön joka jatkoi pallon maaliin, mutta avustava erotuomari näki walesilaisen leikanneen vieraiden puolustuslinjan selustaan paitsioasemasta. Maali olisi todennäköisesti ollut ottelun voittomaali ja tuonut Lontoolaisleiriin tärkeät kolme pistettä.

Ramsey onkin kertonut tänään brittilehdille, että hän toivoisi Valioliigan ottavan käyttöön videotarkastuksen kyseenalaisissa paitsiotilanteissa. Hänen mielestään tarkastus ei veisi aikaa kuin 20 sekuntia, ja takaisi oikeudenmukaisemmat tuomiot. Ramsey nosti esiin esimerkin rugbyn parista, jossa useat liigat tarjoavat tuomareille mahdollisuuden tarkasta paitsiotilanteet videolta.

Liverpool-leiri eri mieltä

Liverpoolin leirissä oltiin täysin eri mieltä paitsiotilanteesta kuin Ramsey. Esimerkiksi Pool-manageri Brendan Rodgers kiitteli ottelun jälkeen tuomaria ”loistavasta päätöksestä” kohutussa tilanteessa. Rodgers pysyi mielipiteensä takana myös katsottuaan hidastuksia tilanteesta.

Alla vielä Ramsey twiittaama kuva tilanteesta. Mitä mieltä sinä olet? Paitsio vai ei?

 

Yleisurheilun MM-kisat alkoivat lauantaina! Muista käydä katsomassa eri vedonlyöntisivujen parhaat kertoimet, ja veikkaa esimerkiksi Unibetin sivulla kuka voittaa tänä vuonna keihään heiton MM-kultaa!

Lue myös:

Video: St. Louis Blues peluri kompuroivat jäällä!

Super Mario AC Milaniin!