VIDEO: NHL-veteraani ilmoitti kyyneleet silmissä uran lopusta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Karismaattinen veteraanipelaaja on tehnyt odotetun ratkaisun.

Jääkiekon NHL:n veteraanipelaaja Brenden Morrow aloitti uransa maailman kovimmassa kiekkosarjassa Stanley Cupin finaaleilla Dallas Starsissa viime vuosituhannella ja päätti Stanley Cup -finaaleihin Tampa Bay Lightningissa viime kaudella.

Nyt Morrow on pitänyt tunteikkaan lehdistötilaisuuden, jossa hän kertoi siitä, että ura ammattilaisena on tullut päätökseen. Lehdistötilaisuuden pitopaikkana toimi Dallas.

Morrow on olympiavoittaja, MM-kisojen maailmanmestari ja jääkiekon World Cupinkin voittaja, mutta NHL-mestaruutta hän ei koskaan onnistunut voittamaan.

NHL:n 991 runkosarjaottelun Morrow naputteli pisteet 265+310=575. Sarjan pudotuspeleissä hän saalisti puolestaan tehot 19+27=46. Playoffs-kamppailuissa veteraani esiintyi aina hyvin periksiantamattomalla asenteella.

Pitkäaikainen Dallas Starsin maalivahti Marty Turco muistutti, kuinka lujatahtoinen pelaaja Morrow olikaan.

– En ole rehellisesti sanoen ollut koskaan niin kovan kaverin ja ihmisen lähellä. Hän pelasi niin monesti huolimatta loukkaantumisistaan. Eihän sitä suuri yleisö koskaan tiennyt, että hän poti useimmiten aina jotain vammaa mutta pelasi silti, Turco kertoi.

 

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: SM-liigan runkosarjan palkinnot jaettu
VIDEO: Pittsburgh Penguinsin tähtihyökkääjä pitkään sivussa

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa