Brett Carsonille jatkosopimus SaiPan kanssa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 02/05/2016
Jaa tämä...

Keltamustien avainpuolustaja jatkaa seurassa lähivuosinakin.

Jääkiekkoseura Lappeenrannan SaiPa on solminut jatkosopimuksen puolustaja Brett Carsonin kanssa. Carson, joka saapui saapui SaiPaan tälle kaudelle Itävallasta, on 48 ottelussa kerännyt tehopisteet 3+7=10. Kanadalainen on SaiPan tehotilaston kärkinimi lukemalla +17. Se on SM-liigan viidenneksi paras tulos.

Carson on pelannut urallaan 90 NHL-ottelua, 321 AHL-ottelua ja 49 SHL-ottelua.

– Minä ja vaimoni olemme tykänneet olla täällä. Kaupunki on mukava ja organisaatio kaikin puolin ammattimainen. Olen nauttinut tästä kaudesta kiekkoilijana todella paljon, Carson totesi SaiPan tiedotteessa.

Carson on vaatimaton erinomaisesta plusmiinustilastostaan. Hän antaa mielummin kiitokset joukkueelle ja maalivahdeille.

– Yritän pitää vastustajat vähillä maalipaikoilla ja hyvä plusmiinus-tilasto vaatii tietysti aina myös vahvaa maalivahtipelaamista. Silti tässä tilastossa on kyse ennen kaikkea joukkueen menestyksestä. Lukemat näyttävät hyviltä, kun joukkue voittaa pelejä.

– Verrattuna Itävaltaan ja Ruotsiin, niin Suomen liiga on lähimpänä Pohjois-Amerikkaa. Pelityylini sopii tähän sarjaan ja se on ehdottomasti yksi syy miksi jatkosopimuksen tekeminen SaiPan kanssa oli helppo ratkaisu.

SM-liigassa pelataan tänään kaksi ottelua. SaiPa pelaa seuraavan kerran huomenna kotiyleisön edessä, kun Lappeenrantaan vieraaksi saapuu KooKoo.

Peliyhtiö Guts on vahvasti mukana jääkiekkosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jääkiekkosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lähde: SaiPa tiedote

Lue myös:
Lista: TOP 5 NHL:n mestaruusuosikit kaudella 2015/16
Nähdäänkö Joni Pitkänen vielä tällä kaudella Kärppä-paidassa?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa