Brian Baker - Philipp Kohlscreiber | Wimbledon 2.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/02/2012
Jaa tämä...

Vieläkö Bakerillä riittää paukkuja yllätykseen?

Brian Baker – Philipp Kohlscreiber, Merkki 2, Kerroin 

Wimbledonin 4. kierros. Brian Baker on pelannut omaan tasoonsa nähden huipputurnauksen. Bakerillä alla pitkä turnaus, ensin kolme karsinta-ottelua ja sitten kolme yllättävän helppoa voittoa. Tuuriakin on ollut mukana, sillä ainoa tasonmittari tähän asti on ollut Jarkko Nieminen, joka pelasi aivan umpisurkeasti, mitään Bakeriltä poisottamatta. Viimeksi vastassa oli Benoit Paire, joka suht. heikko ruoholla.

Kohlschreiber sai heti avauskierroksella Roger Federerin pari viikkoa sitten voittaneen Tommy Haasin, jonka Kohlschreiber onnistui kääntämään lopulta edukseen. Kunto Kohlschreiberilla on hyvä, hän voi hyvinkin vääntää vaikka viisi tuntia pelitason radikaalisesti laskematta. Bakerin vahvuudet ovat ehdottomasti syöttö ja ajoittain hyvin toimiva hyökkäävä pelitapa. Kohlschreiber on erinoimainen ruoholla, vaikkei syöttö ole mikään järisyttävä, mutta kovat matalat kierrelyönnit ovat ruoholla myrkkyä vastustajalle.

Baker pelannut hienosti ensimmäistä kertaa Wimbledonissa. Ties mitä miehestä olisi tullut ilman pahoja loukkaantumisia. Baker tulee kuitenkin kokemaan rajun paluun todellaisuuteen. Täytyy kuitenkin muistaa, että Baker ei edes päässyt Wimbledonia edeltävän Queen´s:n ruohoturnauksen karsinnoista läpi.

Veikkaussivut | misteri