Brittilehdet: Pep ostaa vielä Sanchezinkin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 15/03/2018
Jaa tämä...

Manchester Cityn kassassa on vielä rahaa, ja Pep Guardiola aikoo kuluttaa loputkin. Englannissa on viikonloppuna uutisoitu, että City on valmistelemassa 60 miljoonan punnan tarjousta Arsenalin Alexis Sanchezista. Samalla kerrottiin, että Sanchezille tarjotaan sopimusta, joka tekisi hänestä Valioliigan parhaiten palkatun pelaajan yhteensä 400 000 punnan viikkopalkalla.

Guardiolalla on ilmeisesti kova tarve hankkia joukkueeseen vielä yksi kovan luokan kärkimies. Arsenalin manageri Arsene Wenger taas on ottanut aikaisemmin hyvin jyrkän kannan siihen, että Sanchezia ei myydä tänä kesänä, vaikka chileläistähdellä onkin menossa sopimuksen viimeinen vuosi. Erityisen tiukkana Arsenal ja Wenger ovat olleet siitä, että Sanchezia ei myydä toiseen Valioliigan joukkueeseen.

Sanchez ei ole vielä tällä kaudella pelannut. Hän on ollut loukkaantuneiden kirjoissa, eikä ollut kokoonpanossa eilisessäkään Stoke -ottelussa. Sanchez on tänä viikonloppuna ollut ilmeisesti käymässä Pariisissa, ja tämä on saanut Arsenal -fanit huolestumaan siitä, että Sanchez on suunnittelemassa siirtoa PSG:n joukkueeseen. PSG ei kuitenkaan enää Neymar -kauppojen jälkeen ole kovin kiinnostunut Sanchezista. Manchester Cityn lisäksi myös Chelsea on ollut hieman kiinnostunut chileläisestä.

Sanchez treenikunnossa

Sanchezin loukkaantuminen on lähteiden mukaan ollut oikea loukkaantuminen, eikä vain tekosyy pitää tyytymätön tähti kentän reunalla.

”Hän harjoitteli tänään hyvin.Tänä aamuna hänellä oli hyvät treenit pitkästä aikaa, koska pieni lihasvamma on vaivannut. Hän on keskittynyt ja tyytyväinen pukukopissa, koska voitimme avausottelun”, Arsenalin manageri Arsene Wenger kertoi viikolla ennen eilistä Stoke -ottelua. Stokessa Arsenal hävisi, mitähän Sanchez siitä tuumaa?

Manchester City on käyttänyt tänä kesänä on 220 miljoonaa puntaa uusiin pelaajiin, lähinnä Guardiola on vahvistanut joukkueen viime kaudella pettänyttä puolustusta. City aloitti Valioliigan rutiininomaisella 2-0 -voitolla nousijajoukkue Brightonista, maalintekijöinä olivat Sergio Aguero sekä Brightonin Dunk omaan verkkoon.

Kyllähän Sanchez on kova pelimies, mutta mihin City nyt tarvitsee uutta hyökkäyspään pelaajaa? Joukkueelle on jo riveissä Agueron lisäksi Gabriel Jesus ja keskikentällä hyökkäävät Sane ja Sterling. Kai sen mestarijoukkueen voi rakentaa niinkin, että ostaa kaikki parhaat pelaajat.

 

Lyö vedot  Unibetille!>>