VIDEO: Brock Trotter siirtyy SaiPaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 10/05/2016
Jaa tämä...

Lappeenrantalaisseura vahvistuu uudella hyökkääjällä.

Jääkiekon SM-liigassa pelaava SaiPa vahvistuu uudella hyökkääjällä. Kanadalaishyökkääjä Brock Trotter vahvistaa lappeenrantalaisseuran miehistöä siten, että osapuolet ovat tehneet tämän kauden loppuun saakka kestävän sopimuksen.

Viime kaudella Trotter pelasi Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Kandalainen edusti Björklöveniä ja viimeistellen 26 tehopistettä. Niistä maaleja oli kuusi. Ennen Björklöveniä Trotter pelasi KHL:ssä Medvescak Zagrebin ja Dinamo Riian joukkueissa.

Aikoinaan Trotter pelasi myös Pohjois-Amerikassa 254 ottelua AHL:n puolella. Niiden lisäksi hän sai tililleen NHL-kaukaloissa kaksi kamppailua Montreal Canadiensin kokoonpanossa. Kausina 2012-2014 kanadalainen ei pelannut yhtään ottelua.

Trotter saapuu Lappeenrantaan loppuviikosta, joten hän on mahdollisesti alkuviikosta SaiPan mukana kokoonpanossa.

 

SaiPa pelaa seuraavan kerran torstaina. Tuolloin Kisapuistoon vieraaksi saapuu TPS. Lappeenrantalaiset nähdään kaukalossa myös tulevana viikonloppuna, jolloin sytyttävässä kamppailussa vieraaksi saapuu hyvän alkukauden pelannut Pelicans.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: NHL-sivusto ennustaa suomalaisille jälleen hyvää varaustilaisuutta
VIDEO: Justin Hodgman palaa Pelicansiin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa