Brooklyn Nets - Chicago Bulls 21.4.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Onnistuuko Chicago ryöstämään vierasvoiton Brooklyn Netsiltä?

Brooklyn Nets – Chicago Bulls, merkki 2, kerroin 
Brooklyn Nets – Chicago Bulls (+4,5 pistettä), merkki 2, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,48 | 2,75 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, pudotuspelit käynnistyvät tänään. Mielenkiintoinen ottelusarja Brooklyn Netsin sekä Chicago Bullsin välillä ja sen ensimmäinen ottelu on tämän vihjeen kohteena. Otteluparista on odotettavissa erittäin tasaista vääntöä jatkopaikasta, joten Brooklyn Netsin kertoimet eivät houkuttele. Brooklyn Nets päätti runkosarjan kahteen kotivoittoon, mutta vastustajien taso oli surkeaa luokkaa.

Chicago Bulls on kaudesta toiseen liikenteessä erittäin vahvalla materiaalilla ja omaa ehdottomasti nytkin hienot mahdollisuudet vierasvoittoon! Chicago päätti runkosarjansa voittoon, kun Bulls voitti Washingtonin 95-92 lukemin. Sitä ennenhän Chicago päätti vierasotteluidensakin osalta runkosarjan mukavasti, kun onneton Orlando Magic kaatui 84-102 lukemin.

Brooklyn Nets on toki erittäin vahva kotijoukkue, mutta Chicago Bullsin hurjat kertoimet näin tasaisessa ottelussa tarjoavat hienon mahdollisuuden lähteä pelaamaan vierasvoittoa! Tästä otteluparista tosiaan on tulossa erittäin tasainen, joten jatkoonmenijää on etukäteen ajateltuna mahdotonta lähteä ennustamaan. Chicagolla sairaslista on käytännössä tyhjä, joten senkään puolesta ei ole oikeastaan mitään estettä Chicagon vierasvoitolle.

Veikkaussivut | Tuomas