Brooklyn Nets - Chicago Bulls 25.12.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Brooklyn Nets sekä Chicago vastakkain illan ensimmäisessä NBA-kamppailussa.

Brooklyn Nets – Chicago Bulls, merkki yli 187,5 pistettä, kerroin 1,91 Nordicbet
Brooklyn Nets – Chicago Bulls, merkki yli 192,5 pistettä, kerroin 2,50 PAF

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,72 | 2,15 PELAA TÄSTÄ

 

 

Kinkkua syöty? Lahjat avattu? Hyvä, sillä koripallon NBA:ssa pelataan Suomen aikaan erinomaiseen katseluaikaan kaksi ottelua. Ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Brooklyn Nets sekä vastaan asettuva Chicago Bulls. Brooklyn Nets tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena ja varsinkin tänään Brooklyn Nets tulee olemaan erittäin ilkeä isäntä Chicago Bullsille, sillä Brooklyn Nets on hävinnyt kolme ottelua putkeen. Edellisellä kierroksella Brooklyn Nets hävisi Indiana Pacersin isäntänä 86-103 numeroin. Tuo ottelu ratkesi ihan viimeistään kolmannella neljänneksellä. Brooklyn Nets on kotonaan kärsinyt putkeen tappiot Indianalle sekä Washington Wizardsille ja jopa jälkimmäinen joukkue pystyi viimeistelemään Brooklyn Netsille 113 pistettä.

Chicago Bullsilla on ollut viime aikoina suhteellisen vaikeaa. Viisi edellistä ottelua ovat Chicago Bullsille nimittäin tuottaneet vain yhden voiton. Edellisellä kierroksella Chicago Bulls sentään palasi voittojen pariin, sillä Cleveland Cavaliers hävisi 100-84 numeroin. Viime otteluissa Chicago Bullsille ollaan tehty suhteellisen paljon koreja, joten siinä mielessä vierasjoukkueen puolustus ei ole vakuuttanut. Chicago Bullshan ei yleisesti sanottuna kuulu missään tapauksessa NBA:n runsaskorisimpiin joukkueisiin, mutta toisaalta on myös otettava huomioon, että Chicago Bullsin vierasotteluohjelma on ollut vaikea. Kahdessa edellisessä vierasottelussaan Chicago Bulls on joutunut hyökkäämään erittäin hyvinä kotijoukkueina tunnettujen Oklahoma City Thunderin sekä Houston Rocketsin kimppuun.

Brooklyn Netsin sekä Chicago Bullsin lähtökohtia sotkevat tätä ottelua ajatellen loukkaantumiset, sillä niitä molemmilla joukkueilla on. Lopullinen kokoonpano on ehdottomasti tarkistettava niin Brooklyn Netsin kuin Chicago Bullsinkin kohdalta, mutta suurella todennäköisyydellä sivussa Brooklyn Netsiltä saattaavat olla Brook Lopez, Jason Terry sekä Andrei Kirilenko. Chicago Bullsin sairaslistalta puolestaan löytyvät Luol Deng, Jimmy Butler, Derrick Rose sekä Kirk Hinrich. Todennäköisesti kenellekään ei tarvitse lähteä kertomaan, että mitä varsinkin Derrick Rosen poissaolo tekee Chicago Bullsin kokoonpanolle. Oikeastaan tätä ottelua voidaan pitää runsaskorisempana kuin mitä kerroinasettelu antaa ymmärtää. Brooklyn Nets on kotonaan varmasti äärimmäisen näyttöhaluinen, mutta perustasoltaan kotijoukkue ei ole käytännössä laadukkaampi. Joukkueiden aikaisemmat kohtaamisethan ovat olleet melko runsaskorisia. Loppuun todetaan ehdottomasti se, että parhaimmillaan kentällä saatetaan jopa nähdä suomalaisväriä. Erik Murphyhan kuuluu vierasjoukkueen kokoonpanoon.

Veikkaussivut | Tuomas