Lauri Markkanen, Bulls

Brooklyn Nets - Chicago Bulls 10.4.2018, kaksi ottelua jäljellä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 04/09/2018
Jaa tämä...

Chicago Bullsilla on vielä kaksi ottelua jäljellä NBA:n runkosarjassa, ja näyttää siltä, että Lauri Markkanen istuu jäljellä olevan kauden siviilivaatteissa katsomossa. Markkanen ei ollut kentällä, kun Bulls hävisi viikonloppuna Brooklynille. Markkasen sivussaolo on yhtä paljon sitä, että Bulls haluaa hävitä saadakseen paremman draft -vuoron kuin sitä, että Markkasella on ollut selkävaivoja, eikä joukkue halua riskeerata tulevaisuuden runkopelaajaansa.

Markkanen on ollut hyvä niissä otteluissa, joita hän on viime kierroksilla pelannut. Viimeisissä kolmessa pelaamassaan ottelussa hän on tehnyt keskimäärin yli 22 pistettä per peli. Maaliskuussa Markkanen on kuitenkin istunut katsomossa kahdeksan pelin ajan. Bullsin kaksi muuta tulevaisuuden kaavailtua runkopelaajaa Kris Dunn ja Zach LaVine ovat olleet poissa peleistä paljon enemmän.

Tähtipelaajien ollessa sivussa, muut ovat saaneet mahdollisuutensa. Yksi Chicagon loppukauden onnistujista on ollut Sean Kilpatrick, joka teki viime ottelussa Brooklyniä vastaan 20 pistettä. Kilpatrick aloitti kauden Brooklynin joukkueessa, ja nyt hän pelaa jo viidennen kerran Brooklynia vastaan. Kilpatrick pelasi kahtena viime kautena melko mukavasti Netsin joukkueessa, pistekeskiarvo oli yli 13, mutta tämän jälkeen hänestä on tullut ”journeyman”. Bulls on Kilpatrickille jo neljäs joukkue kuluvalla kaudella.

B-miehet ottaneet voittoja

Chicago on hieman epäonnistunut loppukauden ”tankkauksessa”. Se on voittanut otteluita, vaikka kentällä on ollut lähinnä b-luokan pelaajia. Päävalmentaja Fred Hoiberg luo voittamisen halua, vaikka aivan varmasti hänkin tekee sen minkä voi ja kehtaa, että Bulls häviäisi kauden loput pelit.

”Yritämme pelata kovalla tasolla. Tiedän, että kaverit pelaavat kovaa ja intohimoisesti. Se on se, mitä nyt pyydämme joukkueelta. He pelaavat voittaakseen”, Hoiberg lateli lehdille latteuksia.

Brooklyn Netsin voittosuhde on yhtä huono kuin Bullsillakin 27-53. Se on nyt kahden voiton putkessa, ja viime ottelussa Chicagoa vastaan joukkue pelasi ennätystahtiin. Brooklyn heitti Bullsin kotikentällä 24 kolmosta ja se on seuraennätys. Kauden ajalta Nets on heittänyt reilut 35 kolmosen yritystä per ottelu, ja näistä on mennyt sisään hieman yli 35 prosenttia. Chicagossa onnistumisprosentti ja yritysten määrä nousivat komeasti, Nets heitti kaaren takaa peräti 55 kertaa. Tuloksena oli selvä 124 – 96 -voitto. Netsin 24 kolmosta on vain yksi vähemmän kuin koko NBA:n ennätys, jonka teki viime kaudella Cleveland. Lukemista voi ymmärtää, että Brooklynin peli Chicagossa oli jotain sellaista, jota se ei usein pysty toistamaan.

Vetomarkkina kyllä on sitä mieltä, että Brooklyn on ottelussa selvä suosikki. Betssonilla joukkueen voittokerroin on vain 1.29. Tasoitus on 7.4 pistettä, ja sillä lukemalla on syytä pelata Bullsia. Nets ei heitä jälleen yli 20 kolmista sisään, ja peli tasoittuu. Bulls +7.5 Betssonin kertoimella 1.89 on kelpo veto.

Brooklynin mahdollinen avaus: Crabbe, Russell, Allen, Harris, Hollis-Jefferson

Chicagon mahdollinen avaus: Nwaba, Payne, Felicio, Portis, Holiday

Tässä muutama kori joukkueiden edellisestä kohtaamisesta:

 

 

Parhaat talletusbonukset

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?