Brooklyn Nets - Golden State Warriors 9.1.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/08/2014
Jaa tämä...

Joutuuko Golden State vihdoin kokemaan vieraissa tappion?

Brooklyn Nets – Golden State Warriors, merkki 1, kerroin 3,10 Expekt
Brooklyn Nets (+6 pistettä) – Golden State Warriors, merkki 1, kerroin 1,93 ComeOn

Expektin kertoimet otteluun 3,10 | 1,35 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n kierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista käydään Brooklyn Netsin sekä Golden State Warriorsin iskiessä yhteen. Lähtökohtaisesti kerroinasettelu vaikuttaisi olevan liikaa Golden State Warriorsin suuntaan. Kamppailustahan on odotettavissa kahden upean seuran välinen kohtaaminen. Brooklyn Nets on pelannut tällä kaudella todella epätasaisesti, mutta viime aikoina Brooklyn Nets on kulkenut voitosta voittoon. Tarkemmin sanottuna kolme edellistä ottelua ovat kotijoukkueen osalta päättyneet voittoihin. Edellisellä kierroksella Brooklyn Nets voitti Atlanta Hawksin 91-86 numeroin. Tuo ottelu ratkesi oikeastaan kolmannella neljänneksellä Brooklyn Netsin eduksi. Brooklyn Nets on pelannut kaksi edellistä ottelua kotonaan, joten matkustamista ei ole kotijoukkueen tarvinnut tehdä.

Golden State Warriors on kulkenut jo pitkän aikaa voitosta voittoon, mutta vierasjoukkue on joutunut matkustelemaan viime aikoina todella paljon! Tarkemmin sanottuna Golden State Warriors on pelannut viisi edellistä otteluaan vieraissa. Edellisellä kierroksella Golden State Warriors voitti Milwaukee Bucksin 80-101 lukemin. Edelliseen neljään otteluun jokaisessa Golden State Warriors on rikkonut sadan pisteen rajan, mutta toisaalta jossain määrin matkarasitus tulee näkymään myös vierasjoukkueen peliesityksissä. Golden State Warriors on laadukas joukkue, mutta perustasoltaan vierasjoukkuetta on vaikeaa näin paljon Brooklyn Netsiä paremmaksi asettaa. Muutenkin on samalla todettava, että Golden State Warriorsin otteluohjelma on viime aikoina ollut helppo. Edelliseen viiteen vierasotteluun ainoastaan Miami Heat sekä Atlanta Hawks ovat realistisesti sanottuna olleet Golden State Warriorsille vaikeita vastustajia.

Brooklyn Nets on alkanut saamaan yhä enemmän tasaisuutta tekemiseensä ja sitä kauttahan varsinkin kotonaan Brooklyn Nets on alkanut pelaamaan erinomaisella tasolla – edelliset kolme kotiottelua ovat Brooklyn Netsille tuottaneet yhtä monta voittoa! Edellisen kerran Brooklyn Nets on hävinnyt kotonaan Chicago Bullsia vastaan ja tuo otteluhan pelattiin Joulupäivänä. Brooklyn Netsin kannalta erittäin kurjaa on se, että kotijoukkueella on muutamia tärkeitä loukkaantumisia, mutta toisaalta Golden State Warriorsin tilanne on täysin samanlainen. Brooklyn Netsiltä sivussa tästä ottelusta ovat Deron Williams, Tyshawn Taylor sekä Brook Lopez. Tyshawn Taylor on tästä kolmikosta lähinnä pelikuntoa, mutta tämän tiedon mukaan hän ei vielä ole kotijoukkueen käytettävissä. Golden State Warriorsin sairaslistal puolestaan löytyvät Jermaine O’Neal sekä Festus Ezeli. Vierasjoukkueen sairaslista ei ole viime aikoina muuttunut. Lähtökohtaisesti Golden State Warriors on vieraissakin ennakkosuosikki, mutta kerroinasettelu on liikaa vierasjoukkueen suuntaan. Brooklyn Nets on loistava yllätysvalinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas