Brooklyn Nets - Los Angeles Clippers 13.12.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/12/2013
Jaa tämä...

Katkeaako Brooklyn Netsin voittoputki Los Angeles Clippersin isäntänä?

Brooklyn Nets – Los Angeles Clippers, merkki 2, kerroin 1,70 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,18 | 1,70 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Los Angeles Clippers matkustaa Brooklyn Netsin vieraaksi. Suomen aikaa tulevana yönä pelataan yhteensä kaksi ottelua. Brooklyn Nets on voittanut kaksi edellistä otteluaan, mutta silti kotijoukkueen kausi on sujunut erittäin heikosti. Itäisessä konferenssissa Brooklyn Nets on nimittäin vasta sijalla yksitoista eikä se varmasti ilahduta kotijoukkueen kannattajia. Tällä hetkellä Brooklyn Nets on matkalla oikeaan suuntaan, mutta tässä ottelussa Los Angeles Clippers on vieraissakin täysin ansaitusti suosikin asemassa. Los Angeles Clippers löytyy läntisen konferenssin neljänneltä sijalta ja kaiken kaikkiaan Los Angeles Clippers on pelannut vahvan alkukauden.

Brooklyn Nets tunnetaan normaalisti melko vahvana kotijoukkueena, mutta tällä kaudella tilanne ei ole ollut lainkaan näin – viisi edellistä kotiottelua ovat Brooklyn Netsille tuottaneet yhteensä vain yhden voiton! Viime kierroksella Brooklyn Nets voitti juuri kotonaan Boston Celticsin 104-96 numeroin, mutta nyt vastustajan taso tulee ehdottomasti nousemaan. Boston Celticsiltä ei oteta mitään pois, mutta Los Angeles Clippers on ehdottomasti eritason joukkue. Los Angeles Clippers on neljästä edellisestä ottelustaan saalistanut kolme voittoa, joten vierasjoukkueen pelivire on myös hyvässä kunnossa. Edellisellä kierroksella Los Angeles Clippers pelasi myös juuri Boston Celticsiä vastaan, joten Brooklyn Nets on vuorokauden saanut enemmän vierasjoukkuetta lepoaikaa tätä ottelua ajatellen.

Brooklyn Netsin perustaso on suhteellisen laadukas, mutta kotijoukkueen materiaali ei kestä loukkaantumisia. Tästäkin ottelusta Brooklyn Netsiltä sivussa ovat Jason Terry sekä Andrei Kirilenko. Jason Terry on lähellä pelikuntoa, mutta hänen pelaamisensa tässä ottelussa on hyvin epävarmaa. Los Angeles Clippersin sairaslista ei ole edellisen ottelun jälkeen muuttunut mihinkään. Sivussa vierasjoukkueelta edelleen ovat Reggie Bullock, J.J. Redick sekä Matt Barnes. Los Angeles Clippers on ollut joukkueena Brooklyn Netsille erittäin vaikea vastustaja, sillä joukkueiden kolmesta viime kohtaamisesta kahdesti voitto on mennyt Los Angeles Clippersin eduksi. Myös tällä kerralla on syytä lähteä Los Angeles Clippersiä vetokupongille tarjoamaan.

Veikkaussivut | Tuomas