Brooklyn Nets - Oklahoma City Thunder 1.2.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/02/2018
Jaa tämä...

Onko Brooklyn Netsin vuoro jäädä Oklahoman jyrän alle?

Brooklyn Nets – Oklahoma City Thunder, merkki 2, kerroin 1,50 Sportingbet
Brooklyn Nets (+4,5 pistettä) – Oklahoma City Thunder, merkki 2, kerroin 1,85 Unibet

Sportingbetin kertoimet otrteluun 2,60 | 1,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Oklahoma City Thunder matkustaa Brooklyn Netsin vieraaksi. Tähän otteluun on helppoa asettaa vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on Oklahoma City Thunder. Tällä hetkellä vierasjoukkuetta voidaan pitää NBA:n hurjavireisimpänä joukkueena. Edellisellä kierroksella Oklahoma City Thunder teki selvää vaatimattomasti Miami Heatista 95-112 numeroin. Oklahoma City Thunder on tällä hetkellä menossa yhdeksän ottelun mittaisessa voittoputkessa, joten se kertoo kaiken olennaisen vierasjoukkueen tilanteesta. Edellisen kerran Oklahoma City Thunder on hävinnyt Memphis Grizzliesin vieraana tammikuun puolessa välissä. Sen jälkeen vierasjoukkue on ehtinyt tekemään selvää jälkeä vastustajasta kuin vastustajasta.

Brooklyn Nets kärsi edellisellä kierroksella karmivan tappion Toronto Raptorsille 103-104 numeroin, vaikka muuten viime aikoina kotijoukkue onkin ollut erinomaisessa pelivireessä. Edelliset viisi otteluahan ovat Brooklyn Netsille tuottaneet mahtavasti peräti neljä voittoa, mutta tässä ottelussa vastustajan taso tulee olemaan käytännössä pahinta mahdollista luokkaa. Brooklyn Netsin alkukausi meni piloille loukkaantumisten takia, sillä kotijoukkueella on ollut jatkuvasti tärkeitä pelaajia sivussa. Edelleenhän Brooklyn Netsin vahvuudesta sivussa ovat Andrei Kirilenko sekä Brook Lopez, mutta toisaalta lopullisena syynä heikkoon menestykseen loukkaantumisia ei voida pitää – Oklahoma City Thunderiltakin sivussa on Russell Westbrook, mutta siitä huolimatta vierasjoukkue kulkee voitosta voittoon vastustajan laadukkuudesta huolimatta. Pientä mahdollisuutta Brooklyn Netsille voidaan antaa sen takia, koska Oklahoma City Thunder on viime aikoina joutunut matkustelemaan paljon, mutta toisaalta vierasjoukkueen tekemisen taso on sitä luokkaa, että tuskinpa tätä menoa matkustelukaan missään tuntuu.

Brooklyn Nets on edellisestä viidestä kotiottelustaan saalistanut komeasti neljä voittoa, mutta tässä ottelussa Brooklyn Nets on täysin ansaitusti selkeän altavastaajan asemassa. Brooklyn Netsin pelivireestä ei voida mitään ottaa pois, mutta toisaalta vastustajien taso on ollut kotijoukkueelle melko helppoa luokkaa. Nyt jos koskaan Brooklyn Netsille avautuu kylläkin mahdollisuus Oklahoma City Thunderin haastamiseksi, mutta kuitenkaan kotijoukkueen mahdollisuuksia ei voida pitää kovinkaan realistisina. Tavallaan Oklahoma City Thunderin rutiini on jo niin korkealla tasolla, että vierasjoukkue pystyy nappaamaan voittoja hieman heikommillakin peliesityksillä. Se kertoo vain ja ainoastaan siitä, että Oklahoma City Thunder ovat yhdessä Miami Heatin kanssa NBA:n suurimmat mestariehdokkaat. Mielenkiintoinen tilasto vihjeen loppuun on siinä, että Oklahoma City Thunder on edelliseen neljään vierailuun saalistanut Brooklyn Netsiltä yhtä monta voittoa. Hyvin haastavaa on Brooklyn Netsin osalta tälläkin kerralla.

Veikkaussivut | Tuomas