Dustin Brown - Henri Laaksonen 12.11.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/12/2013
Jaa tämä...

Venyykö Henri Laaksonen arvokkaaseen voittoon Talissa?

Dustin Brown – Henri Laaksonen, merkki 2, kerroin
Dustin Brown – Henri Laaksonen (+1,5 erää), merkki 2, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,30 | 3,20

 

 

Tällä viikolla Helsingissä pelataan tenniksen Challenger -tason turnaus, ensimmäisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Saksan Dustin Brown sekä Suomen Henri Laaksonen. Ihan yhtä hyvin voidaan sanoa, että Henri Laaksonen on myös sveitsiläinen, sillä Henri Laaksosen äiti on suomalainen ja isä on sveitsiläinen. Joka tapauksessa oli asia miten tahansa, tämä on kotiturnaus Henri Laaksoselle ja näytönhalut ovat sen takia varmasti korkealla. Henri Laaksonen on vielä erittäin nuori pelaaja, mutta tällä kaudella lohjalainen on näyttänyt useampaan kertaan taitojaan. Esimerkiksi Baselin turnauksessa muutamia viikkoja sitten Henri Laaksonen pelasi erinomaisen ottelun Juan Martin Del Potroa vastaan. Sen lisäksi esimerkiksi kesällä Båstadissa Henri Laaksonen pelasi itsensä kuudentoista parhaan joukkoon.

Dustin Brown omaa aivan erinomaisen syötön, mutta mitään muuta saksalaisella ei sitten olekaan. Lähtökohtaisestihan Dustin Brown pelaa täysin syöttönsä varassa, sillä saksalainen on suurissa ongelmissa mikäli syöttö ei putoa ruutuun. Dustin Brown pärjää kohtalaisen mukavasti Challenger -tason turnauksissa, mutta ATP-kiertueelle saksalaisella ei ole mitään asiaa. Peruslyöntipelissä Dustin Brown ei ole Henri Laaksosta edellä. Dustin Brown on muutamassa edellisessä turnauksessa pelannut hyvin, mutta toisaalta kyseiset turnaukset eivät ole olleet oikeastaan laadukkaampia kuin tämäkään turnaus. Siinä mielessä niistä turnauksista ei voida tehdä selkeitä johtopäätöksiä.

Henri Laaksonen omaa kaikki mahdollisuudet napata arvokkaan voiton Dustin Brownista, sillä paikalla tulee olemaan varmasti erittäin paljon Henri Laaksosen kannattajia. Nuorelle miehelle on erittäin arvokasta saada kotiturnauksessa mahdollisimman paljon paikalle yleisöä. Tämä turnaus on ehdottomasti Henri Laaksoselle syksyn yksi kauden kohokohdista. Henri Laaksonen ei sinänsä omaa selkeää asetta Dustin Brownin voittamiseksi, mutta toisaalta Dustin Brownkin pelaa täysin yhden kortin varassa. Ei sen takia Dustin Brownia ole syytä arvostaa näin suureksi suosikiksi. Henri Laaksonen ansaitsee tulla vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas