Brynäs - Färjestad 16.1.2014 | SHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Nappaako Brynäs kotonaan pistepotin Färjestadilta?

Brynäs – Färjestad, merkki 1, kerroin 2,30 Unibet
Brynäs – Färjestad ML, merkki 1, kerroin 1,77 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,30 | 3,80 | 2,70 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Ruotsin SHL:n kierroksen huippuottelussa yhteen iskevät Brynäs sekä vieraaksi saapuva Färjestad. Sarjataulukossa Brynäs on tällä hetkellä viidentenä, kun taas Färjestad löytyy kuudennelta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kolme pistettä Brynäsin eduksi. Materiaaliltaan joukkueiden välinen perustaso on käytännössä pitkälti samaa luokkaa, joten kotiedun turvin Brynäs lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina. Brynäs on ollut kotonaan viime aikoina todella vahva. Neljästä edellisestä kotiottelustaan Brynäs on saalistanut kolme voittoa. Edellisessä kotiottelussaan Brynäs voitti AIK:n 2-1 numeroin. Tilastojen valossa Brynäs ei lukeudu Ruotsin liigan parhaimpiin kotijoukkueisiin, mutta tilastot ovat tuolta osin kaunistuneet viime aikoina.

Färjestad suorastaan murskasi edellisellä kierroksella Leksandsin 5-1 maalein, mutta kahden hyvän ottelun pelaaminen putkeen on ollut Färjestadille käytännössä täysin vieras käsite. Färjestad on ollut kaiken kaikkiaan todella epätasainen joukkue. Paperillahan Färjestad on erittäin laadukas joukkue, mutta tasaisuutta vierasjoukkue kaipaisi tekemiseensä. Edellisestä viidestä ottelustaan Färjestad on voittanut joka toisen eli suomeksi sanottuna kahta hyvää ottelua putkeen vierasjoukkue ei ole pystynyt pelaamaan. Kolme edellistä vierasotteluahan ovat Färjestadille tuottaneet ainoastaan kolme pistettä, joten siinä mielessä vieraissa Färjestadilla on ollut vaikeaa. Tilastojen valossa Färjestad ei muutenkaan ole kuin keskikastin vierasjoukkueita. Tarkemmin sanottuna vieraissa Färjestad on kerännyt kaikkineensa kymmenen voittoa.

Brynäs lähtee tähän otteluun aavistuksen vajaamiehisenä, sillä kotijoukkueelta sivussa ovat Petteri Nokelainen sekä Lukas Kilström. Kummankaan pelaajan kohdalla paluusta ei tässä kohdassa ole tarkempaa tietoa. Färjestadin sairaslistahan on täysin tyhjä, mutta siitä huolimatta nostetaan Brynäs suhteellisen järkeväksi pelikohteeksi. Kotietuahan ei koskaan pidä missään tapauksessa lähteä aliarvioimaan. Färjestadille viime aikoina vierasottelut ovat muutenkin olleet vaikeita, joten siinä mielessä luottoa tässä kohteessa löytyy Brynäsiin. Färjestadin alakerta on juuri vieraissa alkanut tekemään yhä enemmän virheitä ja virheitä. Kolmeen edelliseen vierasotteluun Färjestadille ollaan yhteensä viimeistelty kymmenen maalia. Kahden laadukkaan joukkueen kohtaamisessa lähdetään Brynäsiä vetokupongille tarjoamaan.

Veikkaussivut | Tuomas