Buffalo Sabres - Boston Bruins 20.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Joutuuko Buffalo sivusta seuraajan rooliin Bostonin isäntänä?

Buffalo Sabres – Boston Bruins, merkki 2, kerroin 1,90 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,60 | 3,75 | 1,90 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Buffalo Sabres sekä vastaan asettuva Boston Bruins. Itäisen konferenssin viimeisenä oleva Buffalo Sabres lähtee tähän otteluun täysin ansaitusti selkeänä altavastaajana. Edelliset viisi ottelua ovat varsinaisella peliajalla Buffalo Sabresille tuottaneet yhteensä yhden voiton. Edellisellä kierroksella Buffalo Sabres voitti kylläkin Winnipeg Jetsin 4-2 maalein, mutta muuten ilonaiheet ovat kotijoukkueella viime aikoinakin olleet vähissä. Buffalo Sabresille maalinteko on läpi kauden ollut erittäin vaikeaa, sillä alle kuusikymmentä tehtyä maalia on uskomattoman huono suoritus.

Boston Bruinsilla menee vähintäänkin mahtavasti. Edellisellä kierroksella Boston Bruins voitti kotonaan Calgary Flamesin 2-0 maalein sekä viisi edellistä ottelua ovat muutenkin vierasjoukkueelle tuottaneet neljä voittoa. Boston Bruinsia vastaan maalinteko on erittäin vaikeaa, vaikka edellinen vierasottelu päättyi Boston Bruinsin osalta 6-2 numeroin tappioon Vancouver Canuksia vastaan. Boston Bruins on pelannut viime aikoina paljon vierasotteluita, mutta tahtia se ei ole haitannut. Boston Bruinsille ollaan viime aikoina keskimäärin tehty yhtä tai kahta maalia ottelua kohden, joten tänäänkin on helppo odottaa maalintekovaikeuksia Buffalo Sabresin suuntaan. Viiteen edelliseen otteluun vain yhdessä Boston Bruinsille ollaan ottelua kohden tehty enemmän kuin kaksi maalia.

Boston Bruinsin loukkaantuneiden lista on pitkä, mutta toisaalta vierasjoukkueen pelivire on tälläkin hetkellä niin hyvässä kunnossa, että ilman muuta lähdetään Boston Bruinsia vetokupongille tarioamaan. Boston Bruinsilta sivussa tästä ottelusta ovat esimerkiksi Shawn Thornton, Daniel Paille, Loui Eriksson, Chris Kelly sekä Marc Savard. Mutta kuten todettu, tahtia loukkaantumissumakaan ei ole haitannut. Buffalo Sabresia ei ole syytä laittaa vetokupongille ensimmäisessäkään ottelussa, sillä kotijoukkue yrittää vain ja ainoastaan selviytyä tästä kaudesta. Boston Bruins on ollut joukkueena Buffalo Sabresille erittäin vaikea vastustaja ja tilanne tulee jatkumaan samanlaisena myös tällä kerralla. Boston Bruins napataan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas