Buffalo Sabres - Boston Bruins 24.10.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Boston alkukauden kuudetta voittoaan Buffalon vieraana?

Buffalo Sabres – Boston Bruins, merkki 2, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 3,55 | 4,05 | 1,85 

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Buffalo Sabres sekä Boston Bruins iskevät yhteen. Buffalo Sabres on tällä hetkellä itäisessä konferenssissa toiseksi viimeisenä, kun taas Boston Bruins löytyy samasta konferenssista viidenneltä sijalta. On myös otettava heti alkuun huomioon se, että Boston Bruins on pelannut vasta seitsemän ottelua. Materiaaliltaan Boston Bruins on tästä kaksikosta huomattavasti laadukkaampi. Buffalo Sabresille ei annettu juurikaan mahdollisuuksia ennen kauden alkua taistella realistisesti pudotuspelipaikoista. Kymmenen ensimmäistä ottelua ovat toistaiseksi tuottaneet Buffalo Sabresille yhden voiton jatkojen jälkeen. Varsinaisella peliajalla Buffalo Sabres ei ole voittanut otteluakaan.

Buffalo Sabres on viimeistellyt alkukaudella kolmetoista maalia, joten ei tarvitse kenenkään ihmetellä sitä, että minkä takia kotijoukkue ei ole voittoja napannut! Kaiken kaikkiaan Buffalo Sabres on kahteen edelliseen otteluun viimeistellyt kaksi maalia ja puolestaan omissa verkot ovat heiluneet peräti seitsemän kertaa. Edellisessä ottelussahan Buffalo Sabres hävisi Colorado Avalanchen isäntänä 2-4 numeroin. Buffalo Sabres on pystynyt pelaamaan paljon tasaisia otteluita, mutta siitäkään ei ole tässä vaiheessa mitään hyötyä, sillä voitot vain merkkaavat tässäkin lajissa.

Boston Bruins on tällä hetkellä erinomaisessa pelivireessä, sillä vierasjoukkueella on alla kaksi voittoa vieraista 2-8 maalierolla! Viime kerralla Boston Bruins suorastaan murskasi Tampa Bay Lightningin vieraissa 0-5 lukemin. On otettava myös se huomioon, että Boston Bruins ei ole vieraissa vielä hävinnyt otteluakaan. Kolme vierasottelua ovat tuottaneet yhtä monta voittoa. Buffalo Sabres on yksi kevyimmistä vastustajista NHL:ssä, joten vierasvoitosta lähdetään ehdottomasti liikenteeseen. Muu tulos kuin Bostonin voitto olisi ilman muuta yllätys.

Veikkaussivut | Tuomas