Buffalo Sabres - Carolina Hurricanes 24.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Carolina metsästämään arvokasta vierasvoittoa Buffalosta.

Buffalo Sabres – Carolina Hurricanes, merkki 2, kerroin 2,45 Betsson
Buffalo Sabres – Carolina Hurricanes ML, merkki 2, kerroin 1,87 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 2,50 | 3,80 | 2,45 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Buffalo Sabres sekä Carolina Hurricanes iskevät yhteen. Itäisessä konferenssissa Buffalo Sabres on luonnollisesti edelleen viimeisenä, joten siinä mielessä kotijoukkueella ei ole panosta loppukauden osalta. Buffalo Sabresille tämä on ollut alusta alkaen pelkkä välikausi eikä mitään muuta. Viisi voitettua ottelua varsinaisella peliajalla kertovat siitä, että miten surkea Buffalo Sabres onkaan ollut. Periaatteessa kotijoukkue pystyy pelaamaan täysin paineettomassa tilanteessa, mutta toisaalta vierasjoukkueen tehtävä voisi tässä tapauksessa kuulostaa pahemmaltakin. Käytännössä Carolina Hurricanesin on tälläiset ottelut voitettava, jos vierasjoukkue meinaa tosissaan taistella pudotuspelipaikoista. Carolina Hurricanesilla ei ole montaa pistettä matkaan pudotuspeliviivan paremmalle puolelle, mutta kausi tulee runkosarjaan päättymään, jos Buffalo Sabresistakaan ei pystytä vierasvoittoa nappaamaan.

Carolina Hurricanes on ollut viime aikoina erinomaisessa pelivireessä, sillä kolme edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet komeasti kaksi voittoa. Edellisellä kierroksellahan Carolina Hurricanes voitti vieraissa Philadelphia Flyersin 2-3 maalein. Yhden ottelun perusteella on turhaa tehdä suuria johtopäätöksiä, mutta vierasvoitto Philadelphia Flyersin kustannuksella oli kaiken kaikkiaan Hurrikaaneilta vähintäänkin erinomainen suoritus. Itseasiassahan juuri vieraissa Carolina Hurricanes on ollut jo pidemmän aikaa loistavassa kunnossa, sillä neljä edellistä matkapeliä ovat vierasjoukkueelle tuottaneet peräti kolme voittoa! Carolina Hurricanes onkin näin ollen herännyt täysin oikeaan aikaan, sillä muussa tapauksessa pudotuspelihaaveet voidaan vierasjoukkueen kohdalla unohtaa. Välttämättä Carolina Hurricanesin otteluohjelma ei ole ollut pahinta mahdollista luokkaa, mutta toisaalta sellaisestahan on turhaa tehdä tekemään sen suurempaa numeroa.

Buffalo Sabresin tilannetta käytiin hyvin jo vihjeen ensimmäisessä kappaleessa lävitse, mutta sen verran on vielä syytä mainita, että kymmenen edellistä ottelua ovat varsinaisella peliajalla tuottaneet Buffalo Sabresille säälittävästi yhden voiton. Buffalo Sabres on keskittynyt näin ollen käytännössä pelkästään pelailuun. Periaatteessa Buffalo Sabres pystyy haastamaan suurempiaan paineettomassa tilanteessa, mutta vaikeaahan on lähteä kotivoittoa tälläisestä ottelusta taikomaan. Kaikki motivaatiotekijät ovat vahvasti Carolina Hurricanesin puolella eikä materiaaliltaankaan vierasjoukkuetta millään tavalla heikommaksi saa. Carolina Hurricanesilla loukkaantumisetkin ovat tätä ottelua ajatellen erittäin vähissä, joten siinä mielessä loukkaantumisistakaan ei Buffalo Sabres itselleen etua saa. Joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta neljästi voitto on mennyt Carolina Hurricanesin eduksi ja vahvalta näyttää tälläkin kerralla.

Veikkaussivut | Tuomas