Buffalo Sabres - Edmonton Oilers 4.2.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/03/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko Edmontonin vahva pelivire Buffalon vieraana?

Buffalo Sabres – Edmonton Oilers, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,15 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,60 | 3,60 | 2,45 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, itäisen konferenssin viimeisenä oleva Buffalo Sabres isännöi läntisen konferenssin jumbojoukkueena olevaa Edmonton Oilersia. Tässä ottelussahan ei enään pudotuspelipaikoista pelata, sillä kumpikaan joukkue ei tule missään tapauksessa pudotuspeleihin etenemään. Buffalo Sabres sekä Edmonton Oilers ovat olleet kokonaisuutta ajatellen todella epätasaisia ja vain yksittäisissä otteluissa niin Buffalo Sabres kuin myös Edmonton Oilers ovat pystyneet pelaamaan laadukkaalla tasolla. Edmonton Oilers on joukkueista tällä hetkellä paremmassa pelivireessä, mutta sekään ei poista sitä tosiasiaa, että vierasjoukkueelle ollaan käsittämättömästi tehty lähes kaksi sataa maalia! Edmonton Oilersin puolustus onkin ollut NHL:n pitämättömintä eli suomeksi sanottuna vierasjoukkueen alakerta on ollut käytännössä jatkuvasti enemmän tai vähemmän ongelmissa.

Buffalo Sabres hävisi edellisellä kierroksella Colorado Avalanchen vieraana vaatimattomasti 7-1 maalein, mutta tavallaan eihän sitä kannata edes pitää millään tavalla suurenakaan yllätyksenä. Buffalo Sabresin urakka lähti väärään suuntaan jo heti kauden alussa. Tavallaan asiantuntijat ennakoivat ennen kauden alkua, että Buffalo Sabresin kaudesta onkin tulossa pelkkä välikausi. Kotijoukkueen ratkaisijat ovat tällä kaudella olleet käytännössä täysin nollassa. Buffalo Sabres on ollut ajoittain juuri kotonaan todella ilkeä vastustaja ja senpä takia tästä ottelusta on vaikeaa ennakoida millään tavalla selkeää kamppailua suuntaan tai toiseen. Edmonton Oilers on ollut joukkueista paremmassa pelivireessä, mutta vierasjoukkueen peliesitykset vaihtelevat jatkuvasti suunnasta toiseen. Kahden laadukkaan ottelun pelaaminen putkeen tuntuu olevan vierasjoukkueelle suuren työn ja tuskan takana.

Edmonton Oilers oli vielä hetki sitten kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa, mutta tavallaan sekään ei anna syytä nostaa tähän otteluun vierasjoukkuetta ennakkosuosikiksi. Jossain määrin Edmonton Oilersia voidaan pitää tästä kaksikosta potentiaalisempana joukkueena, sillä vierasjoukkueelta löytyy useita laadukkaita pelaajia, mutta Sinioranssien potentiaali on valunut täysin hukkaan. Buffalo Sabresin sekä Edmonton Oilersin aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet erittäin runsasmaalisia ja samanlaistahan on syydä odotella myös tällä kerralla. Ainakin Buffalo Sabres sekä Edmonton Oilers pystyvät pelaamaan vapautuneesti. Joukkueiden neljä edellistä kohtaamista ovat sisältäneet kolmesti yli vaaditun maalimäärän ja nythän on samalla syytä ottaa huomioon, että vierasjoukkueen valtavat loukkaantumisongelmat ovat selkeästi helpottumaan päin. Vielä vähän aikaa sitten Edmonton Oilersiltahan oli pahimmillaan sivussa kymmenenkin merkittävää pelaajaa. Napataan yli 5,5 maalia vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas