Buffalo Sabres - Florida Panthers 10.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/09/2014
Jaa tämä...

Buffalo sekä Florida iskevät NHL:n jumbofinaalissa yhteen.

Buffalo Sabres – Florida Panthers, merkki yli 4,5 maalia, kerroin 1,73 Unibet
Buffalo Sabres – Florida Panthers, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,50 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,60 | 3,65 | 2,45 PELAA TÄSTÄ

 

 

Itäisen konferenssin kaksi viimeisintä joukkuetta, Buffalo Sabres sekä Florida Panthers iskevät yhteen jääkiekon NHL:n kamppailussa. Buffalo Sabres sekä Florida Panthers ovat täysin ansaitusti itäisen konferenssin viimeisiä joukkueita, sillä kummankaan joukkueen materiaali tai peliesitykset eivät ole muuta antaneet syytä odottaa. Buffalo Sabresin suurin ongelma tällä kaudella on ollut maalinteko. Kotijoukkue on pystynyt viimeistelemään säälittävät 74 maalia. Tässä ottelussa Buffalo Sabres kuitenkin todennäköisesti tulee tuota tilastoa kaunistelemaan, sillä Florida Panthers on ollut kokonaisuutta ajatellen yhtä pihalla kuin Buffalo Sabres. Florida Panthersille ollaan tähän mennessä tehty 136 maalia ja se onkin kaiken kaikkiaan järkyttävä suoritus. Florida Panthersin puolustus on ollut itäisen konferenssin surkeinta yhdessä New York Islandersin sekä Ottawa Senatorsin kanssa.

Buffalo Sabres on edellisestä viidestä ottelustaan varsinaisella peliajalla hävinnyt ainoastaan kaksi ottelua, joten siinä mielessä kotijoukkueen tilanne ei välttämättä näytä aivan niin pahalta tätä ottelua ajatellen kuin mitä sarjataulukko näyttää. Buffalo Sabres voitti edellisellä kierroksella New Jersey Devilsin 2-1 maalein. Parhaimmillaan Buffalo Sabres on juuri kotonaan pystynyt pelaamaan laadukkaita otteluita huomattavasti kovempia joukkueita vastaan. Tarkemmin sanottuna Buffalo Sabres on voittanut viisi edellistä kotiotteluaan – vaikkakin osa voitoista ovat tulleet vasta jatkojen päätteeksi. Buffalo Sabres on viime aikoina kotonaan pystynyt viimeistelemään esimerkiksi Boston Bruinsin verkkoon neljä maalia, joten siinä mielessä Florida Panthersin puolustukselle tulee tänään todennäköisesti jälleen kiireinen ilta. Buffalo Sabresin kannalta kurjaa on kuitenkin se, että viime aikoina loukkaantumisia on alkanut tulemaan. Tästä ottelusta kotijoukkueelta sivussa suurella todennäköisyydellä ovat esimerkiksi Ville Leino, Tyler Myers, Drew Stafford, Cody Hodgson sekä Henrik Tallinder.

Florida Panthers hävisi edellisellä kierroksella Montreal Canadiensin vieraana ”vain” 2-1 maalein, mutta siitä huolimatta Pantterit ovat pelanneet käytännössä jatkuvasti runsasmaalisia otteluita. Edellisessä kotiottelussaan Florida Panthers voitti jatkojen päätteeksi Nashville Predatorsin 5-4 numeroin. Mielenkiintoinen tilastohan on siinä, että Florida Panthers on ollut vieraissa yllättävän hyvä. Ennen kahta vierastappiotahan Florida Panthers voitti vieraissa putkeen Ottawa Senatorsin, Toronto Maple Leafsin sekä Montreal Canadiensin. Buffalo Sabres sekä Florida Panthers ovat aikaisemmilla kerroilla pelanneet runsasmaalisia kamppailuita, joten siinä mielessä odotusarvot ovat kohdallaan myös sen suhteen, että tässä ottelussa useampiakin maaleja nähtäisiin. Florida Panthersin sairaslistaa miehittävät tässä vaiheessa Alex Petrovic, Dylan Olssen, Jesse Winchester sekä Matt Gilroy. Lähtökohtaisesti yli 4,5 maalia sekä yli 5,5 maalia ovat tervetulleita valintoja vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas