Buffalo Sabres - Florida Panthers 22.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Itäisen konferenssin jumbotaistelussa Buffalo isännöi Panttereita.

Buffalo Sabres – Florida Panthers, merkki 1, kerroin 2,50 Nordicbet
Buffalo Sabres – Florida Panthers ML, merkki 1, kerroin 1,91 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,50 | 3,70 | 2,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, itäisen konferenssin jumbokamppailussa yhteen iskevät Buffalo Sabres sekä vieraaksi saapuva Florida Panthers. Tässä ottelussa kohtaavat täysin ansaitusti kaksi sellaista joukkuetta, jotka tulevat päättämään kautensa runkosarjaan. Buffalo Sabres sekä Florida Panthers ovat liikenteessä sellaista tilanteesta, että pudotuspelit eivät ole olleet käytännössä missään vaiheessa realismia kummallekaan joukkueelle. Periaatteessa tässä kohtaavat kaksi tasavahvaa joukkuetta. Pisteiden valossa Florida Panthers on kerännyt Buffalo Sabresia paremmin tulosta, mutta loppupeleissä sillä ei ole tässä tapauksessa minkäänlaista merkitystä. Buffalo Sabres on ollut NHL:n surkein joukkue, mutta toisaalta kahden surkean kohtaamisessa kotiedulla on normaalisti melko suurikin merkitys. Viisi voitettua ottelua varsinaisella peliajalla kertovat karua kieltä Buffalo Sabresin tilanteesta, mutta Florida Panthersin tilanne on käytännössä täysin samanlainen. Florida Panthersin puolustus on ollut NHL:n surkeimpia ja itseasiassa puolustuksen osalta pientä plussaa onkin annettava Buffalo Sabresin suuntaan.

Buffalo Sabres on pelannut käytännössä varsinkin viime aikoina huomattavasti tasaisempia otteluita kuin mitä surkea tilanne sarjataulukossa näyttää. Edellisestä viidestä ottelustaan Buffalo Sabres on varsinaisella peliajalla hävinnyt vain yhden kamppailun. Buffalo Sabres onkin pelannut todella paljon tasaisia maalin kamppailuita, mutta kovalla prosentilla ne ovat kääntyneet kotijoukkuetta vastaan. Periaatteessa Buffalo Sabresille tämä kausi oli jo lähtökohtaisesti ajateltuna pelkän välikauden merkityksessä, mutta tavallaan yhdessäkään ottelussa kotijoukkue ei ole nahkaansa myynyt halvalla. Itseasiassa vähän aikaa sitten Buffalo Sabres nappasi jatkoajat mukaanlukien kotonaan viisi peräkkäistä voittoa, joten siinä mielessä parhaimmillaan juuri kotonaan Buffalo Sabres on inhottava vastustaja joukkueelle kuin joukkueelle. Kotijoukkue pystyy pelaamaan täysin paineettomassa tilanteessa, joten siinä mielessä turhaa mailanpuristamista ei ole.

Florida Panthers voitti Suomen aikaa edellisenä yönä Pittsburgh Penguinsin 1-5 maalein, mutta sekään ei poista sitä tosiasiaa, että Florida Panthers on ensinnäkin pelannut kaksi edellistä otteluaan vieraissa sekä samalla Buffalo Sabres on päässyt tätä ottelua ajatellen valmistautumaan huomattavasti paremmin! Florida Panthers on tosissaan viime aikoina joutunut matkustelemaan melko paljon. Edellisestä kuudesta ottelustaan Pantterit ovat pelanneet peräti neljä kamppailua vieraissa. Suoraan sanottuna Florida Panthers on ollut vieraissa yhtä surkea kuin koko kautena muutenkin, sillä matkapeleistään Pantterit ovat keränneet itäisen konferenssin mittakaavassa katsottuna vähiten pisteitä yhdessä Buffalo Sabresin sekä Washington Capitalsin kanssa. Buffalo Sabresilla sekä Florida Panthersilla sairaslistat ovat pysyneet viime aikoina melko koskemattomina, joten siinä mielessä lisää vastoinkäymisiä kumpikaan joukkue ei edes tarvitsikaan. Buffalo Sabres on mahdollisesti saamassa tähän otteluun takaisin Matt D´Agostinin. Kaiken kaikkiaan tällä kerroinasettelulla Buffalo Sabres saadaan pelikelpoiseksi.

Veikkaussivut | Tuomas