Buffalo Sabres - Los Angeles Kings 13.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/12/2013
Jaa tämä...

Joutuuko Buffalo jälleen pisteautomaatin rooliin?

Buffalo Sabres – Los Angeles Kings, merkki 2, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,75 | 3,75 | 1,86

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelussa yhteen iskevät Buffalo Sabres sekä vieraaksi saapuva Los Angeles Kings. Itäisessä konferenssissa Buffalo Sabres on tälläkin hetkellä viimeisenä, kun taas puolestaan Los Angeles Kings löytyy läntisestä konferenssista yhdeksänneltä sijalta. Buffalo Sabresia vastaan pelaaminen on jälleen kaiken järjen mukaan kannattavaa, sillä Buffalo Sabresista ei ole mitään hyvää sanottavaa. Kotijoukkue on tällä kaudella saalistanut kaiken kaikkiaan varsinaisella peliajalla yhden voiton. Kertooko se jotain Buffalo Sabresin tilanteesta? Kyllä kertoo. Kotijoukkue pelaa täysin väärässä liigassa materiaalinsa perusteella, sillä Buffalo ei saa mitään aikaan. Seitsemän pistettä lähes paristakymmestä ottelusta on karmea suoritus.

Los Angeles Kings on ollut tällä kaudella äärimmäisen epätasainen, mutta toisaalta kyllä nyt selkeästi vierasjoukkueella homma on huomattavasti paremmin toiminut. Los Angeles Kings voitti edellisellä kierroksella Vancouver Canuksin peräti 5-1 maalein. Kaiken kaikkiaan Los Angeles Kings on edellisestä neljästä ottelustaan saalistanut kolme voittoa. Kahteen edelliseen otteluun Los Angeles Kingsille ollaan tehty vain yksi maali, joten vierasjoukkueen puolustus on toiminut erittäin hyvin. Itseasiassa Buffalo Sabres sekä Los Angeles Kings kohtasivat hetki sitten Los Angelesin kotijäällä ottelun päättyessä Los Angelesin voittoon 2-0 numeroin.

Buffalo Sabres on pelannut kolme edellistä otteluaan vieraissa, joten nyt Buffalo Sabres pääsee takaisin pelaamaan kotiyleisönsä eteen. Buffalo Sabres ei ole toisaalta saanut aikaan yhtään mitään sen paremmin kotiotteluissa kuin vieraissakaan. Edellisessä ottelussa Buffalolle tehtiin vaatimattomasti kuusi maalia. Buffalo on ollut aikaisemmilla kerroilla viime ottelua lukuunottamatta Los Angeles Kingsille yllättävän vaikea vastustaja, mutta tällä kerralla on syytä lähteä ennustamaan Los Angeles Kingsin vierasvoittoa. Buffalo on ollut niin onneton tällä kaudella, että lähtökohtaisesti Buffalo ei ansaitse ensimmäisessäkään ottelussa nousta vetokupongille mukaan. Los Angeles Kings jatkaa Buffalon surkeaa kautta.

Veikkaussivut | Tuomas