Buffalo Sabres - Montreal Canadiens 28.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Upeassa pelivireessä oleva Montreal surkean pisteautomaatin kimppuun.

Buffalo Sabres – Montreal Canadiens, merkki 2, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 3,50 | 3,85 | 1,93

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Buffalo Sabres sekä Montreal Canadiens iskevät yhteen. Itäisessä konferenssissa Buffalo Sabres on edelleen viimeisenä, kun taas Montreal Canadiens löytyy samasta konferenssista kuudennelta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa seitsemäntoista pistettä Montreal Canadiensin eduksi. Moni asia viittaa tälläkin kerralla siihen, että Buffalo Sabresia vastaan pelaaminen kannattaa. Buffalo Sabres yrittää vain selviytyä tästä kaudesta, kotijoukkue on varsinaisella peliajalla voittanut yhteensä kaksi ottelua. Huikea suoritus. Kaiken kaikkiaan Buffalo Sabresin tilanne on juuri niin surkea kuin mitä sarjataulukko kertoo. Edellisellä kierroksella Buffalo hävisi Detroit Red Wingsiä vastaan kotonaan 1-3 numeroin.

Jokaisessahan on jotain hyvää, eikö niin? Buffalo Sabresista jos jotain hyvää on sanottava, se on se, että kesälomaan ei ole kotijoukkueella enään niin pitkä matka kuin sellaisilla joukkueilla, jotka tulevat etenemään kevään pudotuspeleihin. Buffalo Sabres tulee jäämään pudotuspelien ulkopuolelle, sillä mikään ei viittaa siihen, että kotijoukkueella olisi enään minkäänlaisia realistisia mahdollisuuksia nousta tästä suosta. Aikaahan on vielä vaikka muille jakaa, mutta taitoa ei. Kylmä fakta, niin se vain on. Neljään edelliseen otteluun Buffalo on tehnyt yhteensä viisi maalia. Miten sellaisilla maalimäärillä voisi otteluita voittaa? Niinpä, ei millään tavalla.

Montreal Canadiens matkustaa tähän otteluun enemmän kuin erinomaisesta tilanteesta, sillä vierasjoukkue voitti edellisellä kierroksella Pittsburgh Penguisin 3-2 maalein sekä samallahan Montreal Canadiens on viidestä edellisestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa! Montreal Canadiensin tilanne sairaslistankin osalta on loistava, sillä ensimmäistäkään pelaajaa ei vierasjoukkueen tarvitse jättää jään ulkopuolelle loukkaantumisten takia. Montreal Canadiens on pystynyt voittamaan paljon tiukkoja otteluita, mutta sehän kertoo vain siitä, että vierasjoukkue on tiukoissakin paikoissa vaikeasti voitettavissa. M.Pacioretty viimeisteli edellisellä kierroksella kaksi maalia Pittsburgh Penguinsin verkkoihin. Tällä hetkellä ei ole minkäänlaista epäselvyyttä siitä, että kumpi joukkue on selkeä ennakkosuosikki nappaamaan täydet pisteet. Montreal mukaan vetokupongille niinkuin olisi jo.

Veikkaussivut | Tuomas