Buffalo Sabres - Ottawa Senators 11.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/10/2013
Jaa tämä...

Viekö Ottawa täydet pisteet mukaansa Buffalon vieraana?

Buffalo Sabres – Ottawa Senators, merkki yli 5,5 maalia, kerroin 2,10 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,90 | 3,70 | 2,20 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, itäisen konferenssin taistossa Buffalo Sabres sekä Ottawa Senators iskevät yhteen. Itäisen konferenssin viimeisenä oleva Buffalo Sabres on vain yrittänyt selviytyä tästä kaudesta, mitään muuta tavoitetta kotijoukkueella ei ole voinut olla. Buffalo Sabres on varsinaisella peliajalla saalistanut huikeat kaksi voittoa, joten se kertoo suhteellisen paljon kotijoukkueen tilanteesta. Edelliset viisi ottelua ovat Buffalo Sabresille tuottaneet yhden voiton, mutta toisaalta sehän on vain jatkoa kotijoukkueen umpisurkealle kaudelle. Buffalo Sabres on viimeistellyt täysin käsittämättömästi vain hieman yli viisikymmentä maalia, mutta toisaalta omissa verkot ovat kyllä heiluneet lähes sata kertaa. Ottawa Senators on vielä runsasmaalisempi joukkue kuin Buffalo, joten on syytä olettaa, että tässä ottelussa maaleja nähdään molemmissa päissä.

Buffalo Sabresia sekä Ottawa Senatorsia on turhaa millään tavalla vertailla keskenään, sillä Ottawa Senators on voittanut varsinaisella peliajalla kymmenen ottelua. Ottawa Senators on suoriutunut alkukaudesta täysin eri tavalla kuin Buffalo Sabres. Ottawa Senatorsin suurin vahvuus alkukaudella on ollut maalinteko, sillä vierasjoukkue on pystynyt viimeistelemään yli yhdeksänkymmentä maalia. Sitä voidaan pitää erinomaisena suorituksena, sillä vain muutamat muut joukkueet ovat pystyneet itäisessä konferenssissa sitä parempaan suoritukseen. Kahteen edelliseen otteluun Ottawa Senators onkin varsinaisella peliajalla viimeistellyt seitsemän maalia, joten vierasjoukkueen maalintekotaito on varmasti tarkalleen myös Buffalon tiedossa.

Ottawa Senators on edellisestä viidestä ottelustaan pelannut neljässä yli vaaditun maalimäärän ja lähtökohtaisesti on syytä olettaa myös tässä ottelussa vaaditun rajan menevän rikki. Ottawa Senators on ollut vieraissa itseasiassa yllättävänkin hyvä, sillä viisi edellistä vierasottelua ovat tuottaneet peräti kolme voittoa. Loistava uutinen niin Buffalo Sabresin kuin Ottawa Senatorsin kannalta on se, että molemmat joukkueet pääsevät tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Niinkin harvinaista kuin se on, mutta niin Buffalo Sabres kuin Ottawa Senators ovat käytännössä täysin terveitä. Ottawa Senators on matkapeleissään heiluttanut vastustajan maaliverkkoja suhteellisen ahkeraan, joten yli 5,5 maalia on täysin perusteltua tarjota vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas