Buffalo Sabres - Phoenix Coyotes 24.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Phoenixin surkea pelivire Buffalon vieraana?

Buffalo Sabres – Phoenix Coyotes, merkki 1, kerroin 3,10 Bet365
Buffalo Sabres – Phoenix Coyotes ML, merkki 1, kerroin 2,26 Betsafe

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,10 | 3,60 | 2,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Buffalo Sabres sekä Phoenix Coyotes iskevät yhteen. Itäisessä konferenssissa Buffalo Sabres on edelleen viimeisenä, mutta kotijoukkueen pelivire on viime aikoina ollut lupauksia herättävää. Edellisellä kierroksella Buffalo Sabres hävisi Boston Bruinsin vieraana 4-1 maalein, mutta kolme edellistä ottelua ovat siitä huolimatta kotijoukkueelle tuottaneet kaksi voittoa. Buffalo Sabres on neljästä edellisestä kotiottelustaan saalistanut kolme voittoa, joten oikeita asioita kotijoukkue on viime aikoina tehnyt. Kahteen edelliseen kotiotteluun Buffalo Sabres on viimeistellyt erinomaisesti peräti kahdeksan maalia, joten kerroinasettelu osittain jo senkin takia vaikuttaa tässä tapauksessa oudolta.

Phoenix Coyotesin vieraspelikiertue jatkuu nyt Buffalo Sabresin vieraana. Läntisessä konferenssissa Phoenix Coyotes on tällä hetkellä yhdeksännellä sijalla. Kolme aikaisempaa vierasottelua ovat Phoenix Coyotesille tuottaneet vain yhden voiton. Phoenix Coyotes on viime aikoina pelannut paljon jatkoille menneitä otteluita, joten siinä mielessä vierasjoukkueen materiaali on joutunut kovalle koetukselle. Phoenix Coyotesille maalinteko on alkanut tuottamaan yhä suurempia ja suurempia ongelmia. Neljään edelliseen kamppailuun peräti kolmessa vierasjoukkue on pystynyt viimeistelemään vain yhden maalin ottelua kohden. Phoenix Coyotesin sairaslista ei ole pituudeltaan pitkä, mutta kyseessä on merkittävien pelaajien puuttuminen vierasjoukkueen vahvuudesta. Tarkemmin sanottuna Phoenix Coyotesin sairaslistalta löytyvät Shane Doan, Lauri Korpikoski sekä Zbynek Michalek.

Buffalo Sabresin avulla on ollut mahdollista viime aikoina tehdä suhteellisen hyvää tiliä ja myös tällä kerralla lähdetään kotivoittoa vetokupongille tarjoamaan. Materiaaliltaan Buffalo Sabres on yksi liigan surkeimmista joukkueista, mutta faktoja ei voida kieltää. Faktoilla tarkoitetaan sitä, että Buffalo Sabres on kotonaan jättänyt itsestään hyvän kuvan. Toinen fakta on tietenkin myös se, että Buffalo Sabresilla loukkaantumisia käytännössä ei ole. Buffalo Sabresin kokoonpanosta varmuudella sivussa on ainoastaan Cody McCormick, sillä Cody Hodgson on suurella todennäköisyydellä tässä kamppailussa kotijoukkueen käytettävissä. Phoenix Coyotesin maalinteko on alkanut tökkimään siihen tahtiin, että kotivoitolla on mahdollisuus tehdä hienoa tiliä ennen joulupukin saapumista.

Veikkaussivut | Tuomas