Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins 6.2.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/05/2014
Jaa tämä...

Joutuuko Buffalo kotonaan Pittsburghin välipalaksi?

Buffalo Sabres – Pittsburgh Penguins, merkki 2, kerroin 1,82 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 3,70 | 4,00 | 1,82 PELAA TÄSTÄ

 

 

Itäisen konferenssin kärjessä oleva Pittsburgh Penguins matkustaa jääkiekon NHL:n ottelussa Buffalo Sabresin vieraaksi. Buffalo Sabres löytyy itäisen konferenssin viimeiseltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on vaatimattomasti yli neljäkymmentä pistettä vierasjoukkueen eduksi. Buffalo Sabres sekä Pittsburgh Penguins ovat kuin toistensa vastakohdat. Buffalo Sabresille tämä kausi on täysin välikauden muodossa, kun taas Pittsburgh Penguins lukeutuu NHL:n mestarisuosikkien joukkoon. Pelillisesti sekä materiaaliltaan katsottuna Pittsburgh Penguins on valtavasti kotijoukkuetta edellä. Buffalo Sabres on kaiken kaikkiaan saalistanut varsinaisella peliajalla seitsemän voittoa, joten kyllähän se kertoo kotijoukkueen surkeudesta. Vain hieman yli sata tehtyä maalia tässä vaiheessa kautta on sellainen suoritus, että eihän yksinkertaisesti siinä ole edes mitään järkeäkään.

Pittsburgh Penguins on ollut viime aikoina hieman ailahtelevainen, mutta kyllähän jokaiselle joukkueelle tulee välillä aikoja, kun homma ei toimi täysin toivotulla tavalla. Edellisellä kierroksella Pittsburgh Penguins voitti jatkojen päätteeksi Ottawa Senatorsin 2-1 maalein. Edellisestä neljästä ottelustaan Pittsburgh Penguins on vain kerran jäänyt kokonaan pisteittä, joten siinä mielessä sellaista tietynlaista tasaisuutta vierasjoukkueelta löytyy. Tilastojen valossa Pittsburgh Penguinsia voidaan samalla muutenkin pitää itäisen konferenssin parhaimpana vierasjoukkueena yhdessä New York Rangersin kanssa. Yli kolmekymmentä pistettä matkaotteluista kertoo paljon vierasjoukkueen tilanteesta. Pittsburgh Penguins on itseasiassa kärsinyt kauden aikana useista loukkaantumisista, mutta viime aikoina loukkaantumiset ovat sentään vierasjoukkueenkin kohdalla melko mukavasti hellittäneet.

Buffalo Sabres pelaa loppukauden otteluissa pelkästä kunniasta eikä se ole kotijoukkuetta tähänkään mennessä juurikaan kiinnostanut. Edelliseen kahteen otteluun Buffalo Sabresille ollaan viimeistelty vaatimattomasti kymmenen maalia. Edelliset seitsemän kotiottelua ovat Buffalo Sabresille tuottaneet yhtä monta tappiota, joten onko jollain antaa ensimmäistäkään syytä sille, että miksi tässä ottelussa pitäisi olla poikkeus tiedossa? Buffalo Sabres on edellisen kerran voittanut kotonaan New Jersey Devilsin 2-1 maalein tammikuun alussa. Joukkueiden kuudesta edellisestä kohtaamisesta voitto on mennyt neljä kertaa Pittsburgh Penguinsin eduksi, joten vierasjoukkue on hallinnut joukkueiden aikaisempia kohtaamisia erittäin selkeästikin. Lähtökohtaisesti Pittsburgh Penguins nousee vieraissakin erinomaiseksi pelikohteeksi, sillä Buffalo Sabresin tilanteestahan on vaikeaa positiivistä lähteä etsimään.

Veikkaussivut | Tuomas