VIDEO: Yllätysjoukkue Stanley Cup mestarina NHL 16 pelissä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

NHL-kauden alku on jo kiusallisen lähellä, ja ”änärikuume” on äärimmäisen korkealla. Onneksi seuraavat kaksikymmentä pitkää päivää kuluvat nyt hieman joutuisimman kun EA Sportsin NHL 16 on saatu kauppojenhyllyille!

Legendaarisen NHL-pelisaagan viimeisen osa NHL 16 siis julkaistiin Suomen kamaralla tänään niin Playstation 4:lle kuin Xbox Onellekin. Ennakkotietojen mukaan entistäkin realistisempaa ja vaikuttavampaa peliä on odotettu useassa kodissa jo pitkä tovi. Myös monet mediat ovat odottaneet peliä, ja kirjoittaneetkin aiheesta erilaisia juttuja. Myös Veikkaussivuilla on jo aiemmin esitelty muun muassa pelin parhaat maalivahdit ja uudistunut Be a Pro pelimuoto.

Jokainen jääkiekonystävä aloittaa tietenkin niin sanotun kausimuodon pelaamisen suosikkijoukkueellaan tavoitteenaan voittaa himoittu Stanley Cup pokaali. Jokaisen eri pelaajan pelaama kausi päättyy tietenkin erilaisin tavoin. Kiekkoraamattunakin tunnettu The Hockey News onkin ensimmäisten joukossa päässyt pelaamaan peliä ja testannut mikä joukkue voittaa Stanley Cup, jos antaa tekoälyn simuloida koko kauden lävitse. Se että Buffalo Sabres on runkosarjan jälkeen yksi sarjan huonoimmista joukkueista ei tule varmasti yllätyksenä kenellekään, mutta finaalipari vasta onkin melkoinen villikortti!

Tässä simulaation tulokset runkosarjan osalta:

Standings NHL 16 sim

Runkosarjan simulaation perusteella Calgary Flames on NHL:n vahvin joukkue ennen kevättä ensi kaudella. Simulaation peruustella Flamesin vahva kausi perustui hyvään puolustus –ja maalivahtipelaamiseen. Galgary Flamesin maalivahti Jonas Hiller oli simulaatiossa myös kauden paras maalivahti jättäen Karri Rämön ja Joni Ortion vaille peliaikaa.

Tässä parhaiden pelaajien tilastot runkosarjasta:

 

Scoring Goaltending leaders

Kuka sitten voitti mestaruuden?

Tässä simulaation tuottama pudotuspelikaavio. Finaaliparina Dallas Stars ja New York Islanders!

Playoff Bracket NHL16

Mitä oikeat pelaajat näkevät itsensä konsolijäällä?

The Hockey Newsin mielenkiintoisen simulaation lisäksi NHL.com on teettänyt hauskan kyselyn oikeille NHL-pelaajille. He saivat nimittäin tehtäväkseen arvioida omat arvonsa ja kokonaisuutensa konsolipelissä. Ohessa video, jossa pelaajat arvioivat itsensä vaatimottamasti alakanttiin:

NHL:n runkosarja käynnistyy lokakuun 7. päivä. Järjestetyksessään kyseessä on maailman kovimman kiekkoliigan kausi numero 98. Tsekkaa voittajakertoimet Veikkaushuoneelta!

Lue myös:
VIDEO: NHL.com ennakoi Suomen World Cup kokoonpanon!
Kenestä Liigakauden maalikuningas?