Rasmus Ristolaisen pakkipari vaihtuu

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Konsta
  • 10/11/2017
Jaa tämä...

Buffalo Sabresin kone on käynnistynyt heikosti. Joukkue on hävinnyt kauden kolme ensimmäistä otteluaan maalierolla 7 tehtyä 15 päästettyä maalia. Nyt joukkue hakee uutta suuntaa kokoonpano muutosten kautta.

Sabresin puolustuksen kulmakivenä luutiva Rasmus Ristolainen on kellottanut hurjia minuutteja. Kauden ensimmäisessä ottelussa, jossa Montreal Canadiens vieraili Buffalossa, Ristolainen oli jäällä 26minuuttia ja 58 sekuntia. Hän oli ottelun toiseksi kovin taklaaja Montrealin Shean Weberin 7 taklauksen jälkeen, kirjaten neljä tööttiä. Kahdessa jälkimmäisessäkin ottelussa Ristolainen kellotti yli 25minuuttia peliaikaa.

Nuori suomalainen on häärinyt alkukauden joukkueen ykköspakkiparissa Nathan Beaulieun kanssa, mutta seurajohto ei ole tyytyväinen näkemäänsä. Kaksikon työskentely on ollut epävarmaa molemmissa päissä kaukaloa.

Buffalo Sabresin insider twiittaaja Jourdon LaBarber kertoo tuoreita kuulumisia harjoituksista:

Tämän mukaan Ristolaisen rinnalle nousisi kakkospakkiparista Marco Scandella. Scandella saapui Sabresiin Minnesota Wildista kesällä. Scandella saatetaan istuttaa myös ylivoimaan Ristolaisen rinnalle, sillä hänenkin kiekolliset avut ovat vahvat myös hyökkäyspäässä. Buffalolla on tapana peluuttaa ylivoimalla neljää hyökkääjää, mutta nähtäväksi jää minkälaisia muutoksia valmennustiimi vielä tekee. LaBarber näkee ylivoima koostumukset seuraavanlaisina:

Uudet koostumukset nähdään perjantai yönä suomen aikaa 05:30 kun Buffalo matkaa haiden vieraaksi San Joseen. Sharksienkaan kausi ei ole ollut paras mahdollinen, kun he ovat hävinneet kaksi ottelua kolmesta. Nyt olisi hyvä sauma ottaa parempi suunta peleihin.