Buffalo Sabres - St.Louis Blues 20.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Onko St.Louisin vuoro napata pisteet Buffalolta?

Buffalo Sabres – St.Louis Blues, merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 3,40 | 4,15 | 1,87

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, St.Louis Blues matkustaa Buffalo Sabresin vieraaksi. Kaikki Veikkaussivujen vihjeitä tietävätkin jo sen, että Buffalo Sabres on edelleen itäisen konferenssin viimeisenä. Ei Buffalo Sabresin tilanne ole muuttunut lainkaan parempaan suuntaan. Edelleen voidaan laittaa sama fakta tiskiin kuin aikaisemminkin – Buffalo Sabres on varsinaisella peliajalla voittanut kaksi ottelua. Se on puhtaasti säälittävää. Buffalo Sabres on kokonaisuudessaan kerännyt yksitoista pistettä, joten kenenkään ei tarvitse ihmetellä, että minkä takia kotijoukkueen sijoitus on mitä on.

St.Louis Blues tunnetaan keskikastin joukkueena ja itseasiassa tällä hetkellä St.Louis Blues onkin läntisessä konferenssissa kuudennella sijalla. Kaiken kaikkiaan St.Louis Blues voi olla tyytyväinen alkukauteensa. St.Louis Blues on viimeistellyt tällä kaudella peräti 66 maalia ja sitä voidaankin pitää erinomaisena suorituksena! St.Louis Blues on pystynyt viimeistelemään maaleja erinomaisella tahdilla ja enemmän maaleja läntisessä konferensissa ovatkin viimeistelleet vain muutamat huippuseurat kuten esimerkiksi Chicago Blackhawks. A.Steen sekä D.Backes ovat olleet vierasjoukkueelle vähintäänkin erinomaisia vahvistuksia, A.Steen on esimerkiksi viimeistellyt jo huikeat 26 tehopistettä.

St.Louis Blues hävisi edellisellä kierroksella vieraissa Washington Capitalsille 4-1 maalein, mutta tänään moni asia viittaa siihen, että St.Louis Blues palaa takaisin voittojen pariin! Buffalo Sabreshan on napannut kolmesta edellisestä ottelustaan peräti kaksi voittoa, mutta on kuitenkin syytä olettaa, että tänään jäällä juhlii ainoastaan vierasjoukkue. Buffalo Sabresin puolustus on ollut monesti tällä kaudella järkyttävää seurattavaa. Buffalo Sabres kerää kotonaan suurimman osan pisteistään, mutta valitettavasti tätä menoa kotijoukkueen kaudesta on tulossa täysi katastrofi. St.Louis Blues matkustaa tähän otteluun oikeastaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, joten vierasvoitosta ilman muuta liikenteeseen lähdetään.

Veikkaussivut | Tuomas