VIDEO: Juventuksen maalivahti torjui Serie A:n historiaa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Vanhan Rouvan tähtitorjuja teki Serie A:n historiaa.

Jalkapallon Italian Serie A:ssa pelattiin tänään Torinon alueen paikalliskohtaaminen, kun Torino ja Juventus iskivät yhteen. Vierasjoukkueen maalivahti Gianluigi Buffon torjui historiaa, sillä maalivahtilegenda rikkoi avausjaksolla kaudella 1993-94 tehdyn vanhan ennätyksen 929 minuuttia, mikä oli Sebastiano Rossin nimissä.

Sampdorian Antonio Cassano onnistui tekemään maalin Buffonin selän taakse tammikuun 10. päivä ottelun 64. minuutilla, mutta sen jälkeen maalivahti ei antanut vastustajilleen ennen tätä päivää maaliakaan tilkiten maalinsuunsa Seria A:ssa 974 minuutin ajan.

Torino-ottelussa Buffonin nollasarja katkesi vastustajan viimeistelemään rangaistuspotkuun, mikä syntyi 48 minuutilla. Juventus kaatoi Torinon lopulta helposti numeroin 4-1 ja vankisti asemiaan sarjataulukon kärjessä.

Serie A:n mestaruustaistelua ajatellen paineet ovat Napolilla, sillä mikäi taivaansiniset eivät voita illalla omassa ottelussaan Genoaa, Juventuksen sarjajohto on kuusi pistettä.

 

Englannin Valioliigassa tahkottiin sunnuntaina neljä ottelua. Kuuma Manchester Cityn ja Manchester Unitedin kohtaaminen päättyi punapaitojen vähämaaliseen voittoon. Newcastle ja Sunderland pelasivat puolestaan kuuden pisteen taistelun sarjapaikkansa puolesta.

Serie A:ssa pelataan tänään vielä yksi myöhäisottelu, kun Lazio matkustaa AC Milanin vieraaksi.

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
Liigacupin mestaruus Lahteen
VIDEO: Norjalaisella mummulla pysyy pallo hallussa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa