Tottenham, Dele Alli

Burnley - Tottenham 23.12.2017, Burnley kotonaan tiukkaakin tiukempi

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 26/04/2018
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

 

Burnley on ollut Valioliiga-kauden ehkä kovin yllättäjä. Kaiken kaikkaan kausi on mennyt odotetunlaisesti, hyvät joukkueet on kärjessä ja pelaavat hyvin. Burnley on sarjataulukon kuutonen ja yhden pykälän ja yhden pisteen jopa Tottenhamia edellä, joten se on kyllä yllättänyt. Tänä viikonloppuna Burnley ja Spurs pelaavat ensimainitun kotikentällä.

Vetomarkkina ei ole vielä ollenkaan hypännyt Burnleyn kelkkaan. Spursin voittokerroin ottelussa on vain noin 1.50, Burnleyn voitosta saisi noin seitsemän lukemia. Burnley on ollut mainio kotijoukkue jo puolentoista kauden ajan. Tällä kaudella se on pelannut yhdeksän ottelua kotonaan, ja pitänyt näissä maalinsa puhtaana kuusi kertaa. Toisaalta sen oma hyökäys on ollut vaisu. Burnleyn kotisaldo tällä kaudella on 5-2-2, vaikka se on itse tehnyt vain seitsemän maalia. Päästettyjä on sitten vain kolme. Burnley on elokuun jälkeen hävinnyt kotonaan vain Arsenalille, ja siinäkin ottelussa ratkaisu tuli hyvin kyseenalaisen rankkarin kautta.

Burnleyn taktiikka kotikentälläänkin on hyvin selvä. Tiukan puolustuksen kautta, ja omalla stadionilla tämä on onnistunut hienosti. Aivan varmasti kovaa Tottenhamia vastaan Burnley lähtee pelaamaan aivan samalla tavalla.

50 Eurolla ilmaisvetoja!
Veikkaa

Onko Spurs väsynyt?

Tottenham on voittanut neljä yhdeksästä vierasottelustaan ja hävinnyt myös neljä, eli se on ollut vieraskentillä melko keskinkertainen. Ja varsinkin viime aikoina Spurs on ollut heikko vierasotteluissa, sen neljä vierastappiota on tullut viidessä viime matkaottelussa. Spursin heikko vire viime aikoina on muutaman Valioliiga-asiantuntijan mukaan merkki siitä, että ohuella materiaalilla Valioliigan kärjessä ja Mestareiden liigassa pelaava Spurs alkaa väsyä. Jos näin on, niin joulunaika tulee olemaan sille raskas. Jos vedonlyöjä on samaa mieltä väsymisteorian kanssa, niin nyt olisi hyvä paikka lyödä vetoa Spursia vastaan kun kertoimetkin tuntuvat olevan vielä edullisia.

Viime kierroksella Tottenham pelasi vieraissa Manchester Cityä vastaan, eikä siitä ollut vastusta Citylle. Lopputulos 4-1 kotijoukkueelle oli selvä homma.

Burnleyllä olisi saanut ison tilin

Burnley on jatkuvasti vetomarkkinoilla aliarvioitu. Viime kaudellakin se voitti kotiotteluistaan kymmenen, ja melkein aina se lähti peliin vetomarkkinoiden altavastaajana. Sama homma jatkuu nyt. Jos vedonlyöjä olisi viimeiset puolitoista kautta lyönyt järjestäen Burnleyn puolesta vetoa kotiotteluissa, niin siitä olisi kertynyt mukava tili.

Tottenhamin kerroin tässä ottelussa on aivan varmasti alikerroin. Se ei voittanut Burnleytä edes kotikentällään elokuussa, vaan ottelu päättyi 1-1. Tottenhamilla toki on selvästi parempi joukkue ja se pelaa hienompaa futista, mutta loppujen lopulta sen ero Burnleyhin ei missään nimessä ole järin suuri.

Pelissä on muutama poissaolo. Spurs pelaa ilman toppari Alderweireldia ja Wanyama on edelleen sairastuvan puolella. Burnleyn joukkueesta puuttuvat Brady, Heaton ja Walters. Loukkaantumiset eivät missään nimessä ratkaise tätä ottelua.

Unibetin kertoimet otteluun ovat 7.10 – 4.25 – 1.54. Mainio veto on Burnley +0.5, eli tasurillakin voitto vedonlyöjälle. Unibetin kerroin tälle on 2.65, ja vain varmasti se osuu useammin kuin neljä kertaa kymmenestä. Tämä jos mikä on ylikerroin.

Burnleyn mahdollinen avaus: Pope; Lowton, Mee, Long, Taylor; Gudmundsson, Defour, Hendrick, Cork, Arfield; Wood

Tottenhamin mahdollinen avaus: Lloris; Dier, Sanchez, Vertonghen; Aurier, Sissoko, Dembele, Davies; Eriksen, Alli; Kane

Video joukkueiden elokuun ottelusta Wembleyllä:

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

mestarien-liiga-bayern-munchen-real-madrid-veikkaussivut
Keskiviikko 25.4.2018 Bayern München - Real Madrid - kumpi jäte...

Futisjättiläiset Bayern ja Real kohtaavat matkalla Mestarien liigan finaaliin. Johdattaako Cristiano Ronaldo joukkonsa finaaliin?

balls
Inter Turku - HJK 25.4.2018, HJK vasta kakkosena

HJK hävisi viime kierroksella kotonaan Kuopiolle. Inter taas hävisi viimeksi paikallispelin TPS:lle. Klubi on kierrättänyt pelaajia jo nyt hyvin huolellisesti.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Torstai 25.4.2018 Tappara - Kärpät, kuudes finaali. Joko ratkea...

Kärpät on nyt hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua, häviääkö se tämänkin. Seitsemäs ottelu lauantaina?

Aikaisemmat otteluennakot