Cagliari - AC Milan 26.1.2014 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Nappaako AC Milan täydet pisteet Cagliarin kustannuksella?

Cagliari – AC Milan, merkki 1, kerroin 4,00 Betsson
Cagliari (+1) – AC Milan, merkki 1, kerroin 1,92 ComeOn

Betssonin kertoimet otteluun 4,00 | 3,45 | 1,97 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, AC Milan matkustaa Cagliarin vieraaksi mielenkiintoisessa kamppailussa. Sarjataulukossa Cagliari on tällä hetkellä sijalla neljätoista, kun taas AC Milan löytyy sijalta yksitoista. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on neljä pistettä vierasjoukkueen eduksi. Kysymys kuuluukin, että millä perusteella AC Milan on saatu näin selkeäksi ennakkosuosikiksi? AC Milan on joukkueista huomattavasti laadukkaampi, mutta vierasjoukkueen kausi on tähän mennessä ollut pelkkää sooloilua. Oikeastaan ei voida edes sanoa, että AC Milan olisi tällä hetkellä joukkueista huomattavasti laadukkaampi, sillä vierasjoukkueellahan on valtavia ongelmia loukkaantumisten kanssa. Tarkemmin sanottuna AC Milanilta sivussa saattavat hyvinkin olla esimerkiksi Ricardo Montolivo, Stephan El Sharaawy, Mario Balotelli, Andrea Poli, Valter Birsa, Ignazio Abate, Daniele Bonera sekä Gabriel. Muutamien pelaajien kohdalla tilanne on vielä epäselvää, joten lopullinen kokoonpano on syytä tarkistaa.

Cagliari hävisi edellisessä kotiottelussaan Juventukselle peräti 1-4 maalein, mutta muuten kotijoukkue on pystynyt pitämään käytännössä joukkueen kuin joukkueen erittäin pienissä maalimäärissä! Tämä tarkoittaa suomeksi sanottuna sitä, että Cagliarille maalinteko ei ole ollut missään vaiheessa helppoa, mutta toisaalta Cagliari on pystynyt samalla pitämään vastustajat poissa useammankin maalin tekemisestä. Cagliari on viidestä edellisestä kotiottelustaan hävinnyt ainoastaan Juventukselle, joten siinä mielessähän Cagliari tunnetaan erinomaisena kotijoukkueena. Toisaalta kenellekään se tuskin tulee yllätyksenä, sillä Cagliari kerää monen muun joukkueen tavoin pisteensä kotiotteluistaan. Cagliarillahan on tapana esiintyä vieraissa todella heikosti, mutta juuri kotonaan Sinipunaiset ovat vaarallinen ryhmä joukkueelle kuin joukkueelle.

Cagliarille tarjoutuu enemmän kuin hyvä mahdollisuus AC Milanin kaatamiseen, sillä vierasjoukkue ei ole käytännössä missään vaiheessa pystynyt pelaamaan omalla tasollaan – valmentajanvaihdoskaan ei ole olennaisesti muuttanut AC Milanin tekemisen tasoa! Edelleen AC Milan menettää aivan liikaa pisteitä huomattavasti heikompia joukkueita vastaan ja se kertookin juuri siitä, että selkeää tekemisen tasoa vierasjoukkueelta ei vain ole löytynyt. Kieltämättä AC Milan on ollut Cagliarille ilkeä vastustaja, sillä kotonaan Cagliari ei ole moneen vuoteen pystynyt Punamustia voittamaan, mutta toisaalta nyt sillekin tarjoutuu loistava mahdollisuus. Periaatteessa henkilökohtaisesti näen asetelmat huomattavasti tasaisemmaksi ja väitettähän tukee samalla sekin, että kotijoukkueella on vain muutamia loukkaantumisia. Cagliari nousee väkisinkin hienoksi pelikohteeksi.

Veikkaussivut | Tuomas