Cagliari - Juventus 12.1.2014 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/12/2014
Jaa tämä...

Venyykö Cagliari shokkiyllätykseen Juventuksen kustannuksella?

Cagliari – Juventus, merkki 1, kerroin 8,60 Unibet
Cagliari (+1) – Juventus, merkki 1, kerroin 3,00 Bet365

Unibetin kertoimet otteluun 8,60 | 4,40 | 1,42 PELAA TÄSTÄ

 

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelussa Juventus matkustaa testaamaan Cagliarin päivän vireen. Tiedossa on kaiken kaikkiaan äärimmäisen mielenkiintoinen kohtaaminen. Juventus lähtee tähän otteluun vieraissakin selkeänä ennakkosuosikkina, mutta Cagliarin yllätysmahdollisuuksia ei missään tapauksessa pidä lähteä aliarvioimaan. Cagliari tunnetaan yhtenä Italian pääsarjan kotiriippuvaisimmista joukkueista. Viidestä edellisestä kotiottelustaan Cagliari on hävinnyt ainoastaan yhden. Edellisessä kotiottelussaan Cagliari pelasi Napolin kanssa tasapelin 1-1 maalein ja sehän kertoo jotain kotijoukkueen potentiaalista. Cagliari on aikaisemmillakin kausilla ollut useille Italian liigan kärkijoukkueille todella vaikea vastustaja ja Napoli viimeksi joutui kokemaan saman.

Juventus matkustaa tähän otteluun neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa, mutta toisaalta on todettava, että Juventuksen otteluohjelma on ollut äärimmäisen helppo. Edellisellä kierroksella Juventus voitti kylläkin laadukkaan AS Roman 3-0 maalein, mutta muuten jo pitkän aikaa Juventus on pelannut lähinnä alemman keskikastin joukkueita vastaan. Juventuksen iskukyky on ehdottomasti huikeaa luokkaa eikä Cagliarista sekä Juventuksesta voida lähteä keskustelemaan edes samana päivänä, mutta toisaalta Cagliarillahan ei käytännössä loukkaantumisia ole. Cagliarin materiaali ei luonnollisesti loukkaantumisia kestä, mutta sellaisia käytännössä kotijoukkueella ei ole. Michael Agazzi sekä Sebastian Eriksson ovat ainoita kotijoukkueen tärkeitä poissaolijoita, mutta toisaalta Sebastian Eriksson on erittäin lähellä paluuta takaisin Punasinisten vahvuuteen.

Cagliari lähtee kaikilla mittareilla katsottuna tähän otteluun selkeänä altavastaajana, mutta missään tapauksessa Cagliari ei ole ollut Juventukselle helppo vastustaja. Joukkueiden edellinen kohtaaminen pelattiin Juventuksen kotikentällä ja silloinhan pisteet jaettiin tasan 1-1 numeroin päättyneessä kamppailussa. Cagliari ei ole kylläkään moneen vuoteen pystynyt Vanhaa Rouvaa voittamaan, mutta paljon tasaisia maalin otteluita Cagliari sekä Juventus ovat käytännössä kerta toisensa jälkeen pelanneet. Cagliari on yhdeksästä kotiottelustaan hävinnyt kaiken kaikkiaan ainoastaan yhden, joten erittäin hyvästä kotijoukkueesta on Cagliarin kohdalla kysymys. Cagliarin olisi muutenkin pystyttävä nappaamaan kotonaan voittoja, sillä tähän mennessä Punasiniset ovat pelanneet aivan liikaa tasapelejä heikkoja joukkueita vastaan. Näin jyrkäksi ennakkosuosikiksi Juventusta ei oikeastaan pysty asettamaan. Cagliari nousee näin ollen erinomaiseksi yllätysvalinnaksi huikeilla kertoimillaan.

Veikkaussivut | Tuomas