Cagliari - Napoli 21.12.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Hurjassa pelivireessä oleva Napoli matkustaa Cagliarin vieraaksi.

Cagliari – Napoli, merkki 2, kerroin 2,15 PAF

PAFin kertoimet otteluun 3,50 | 3,45 | 2,15 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, Napoli matkustaa myöhäisillan kamppailussa Sardiniaan testaamaan Cagliarin päivän vireen. Sarjataulukosta Cagliari löytyy tällä hetkellä sijalta kaksitoista. Cagliarin materiaali on suhteellisen tasaista keskikastia, joten siinä mielessä kotijoukkueen kausi on sujunut melko odotetulla tavalla. Napoli matkustaa tähän otteluun jopa suurena ennakkosuosikkina, sillä sarjataulukossa vierasjoukkue on tällä hetkellä kolmantena. Napoli on viimeistellyt Italian liigassa eniten maaleja yhdessä Juventuksen kanssa, joten siinä mielessä vierasjoukkueella maalintekovoimaa riittää. Cagliari tunnetaan erittäin kotiriippuvaisena joukkueena, mutta Napoli on ollut vieraissa toistaiseksi fantastinen. Seitsemän vierasottelua ovat Napolille tuottaneet viisi voittoa.

Cagliari on tähän mennessä hävinnyt vasta yhden kotiottelun, mutta valitettavasti viime aikoina kotijoukkueen pelivire on ollut suhteellisen heikkoa. Neljä edellistä ottelua ovat Cagliarille tuottaneet vain yhden voiton. Edellisellä kierroksella Cagliari pelasi Parmaa vastaan vieraissa maalittoman tasapelin. Cagliari on kotonaan tottunut tekemään kahta tai jopa kolmea maalia ottelua kohden, mutta toisaalta tänään kotijoukkue tulee joutumaan lähes pahimpaan mahdolliseen testiin. Edellisessä vierasottelussaan Napoli viimeisteli Lazion verkkoon vaatimattomasti neljä maalia. Napolin ei tarvitse nyt keskittyä lainkaan Mestarien liigan otteluihin, joten vierasjoukkue voi huolella miettiä Italian liigan kamppailuita. Edelliset neljä ottelua ovatkin Napolille kolme voittoa tuottaneet. Näissä otteluissa Napoli on yhteensä viimeistellyt käsittämättömät kolmetoista maalia.

Cagliarilla on tämän ottelun alla suhteellisen merkittäviä loukkaantumisongelmia, sillä pahimmillaan kotijoukkueelta tärkeistä pelaajista sivussa ovat Mauricio Pinilla, Luca Rossenetti, Lorenzo Ariaudo, Victor Ibardo sekä Michael Agazzi. Lopullinen Cagliarin kokoonpano on ehdottomasti tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä. Muutaman pelaajan kohdalla tilanne on vielä auki. Napolin kannaltahan loistavia uutisia sairaslistalta on kerrottavissa, sillä Marek Hamsik sekä Pepe Reina ovat tänään tekemässä paluuta vierasjoukkueen vahvuuteen. Varmuudella Napolilta sivussa ovat Giandomenico Mesto sekä Juan Zuniga. Varsinkin Marek Hamsikin pelaaminen olisi Napolin kannalta erinomainen asia. Cagliari on kotonaan erittäin yllätysvalmis ryhmä, mutta Napolia lähdetään silti vetokupongille tarjoamaan. Napoli on tällä hetkellä kokonaisuudessaan erinomaisessa kunnossa.

Veikkaussivut | Tuomas