Caja Laboral - Montepaschi Siena 4.4.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/04/2013
Jaa tämä...

Hurja taistelu jatkopaikoista.

Caja Laboral – Montepaschi Siena, merkki 2, kerroin
Caja Laboral – Montepaschi Siena (+7,5 pistettä), merkki 2, kerroin

PAFin kertoimet otteluun 1,25 | 4,05

Koripallon Euroliigaa, ratkaisut sen kuin lähenevät. Tänään pelataan jatkolohkot useammastakin eri lohkosta päätökseen. Espanjassa yhteen iskevät Caja Laboral sekä Montepaschi Siena. Heti alkuun voidaan todeta, että Caja Laboralin kertoimet ovat naurettavia. Caja Laboral on erittäin hyvä kotijoukkue, kun taas Montepaschi Siena on ollut surkea vieraissa. Siltikin on selvää, että joukkueiden välillä ei ole minkäänlaista tasoeroa. Nyt siis ehdottomasti kotiedulle annetaan turhan suurta merkitystä.

Lähtökohdat otteluun ovat erittäin tasaiset, sillä molemmat joukkueet ovat tähän mennessä napanneet seitsemän voittoa! Montepaschi Siena on kuitenkin juuri tällä hetkellä kiinni viimeisessä paikassa neljän parhaan joukkoon. Myös samaan aikaan pelattavassa ottelussa Olympiakoksen sekä Khimkyn välillä venäläisjoukkueella on mahdollisuudet nousta tämän kaksikon ohi kahdeksaan voittoon, mutta siihen Caja Laboralin tai Montepaschin on turha keskittyä.

Montepaschi Siena on loistava valinta vetokupongille, sillä kerroinasettelu on ehdottomasti liikaa Caja Laboralin suuntaan! Caja Laboralin kertoimet eivät mielestäni houkuttele millään tavalla. Hieno kamppailu varmasti tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas