Caja Laboral - CSKA Moskova 17.4.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Caja Laboral metsästämään tärkeää voittoa kotiyleisönsä eteen.

Caja Laboral – CSKA Moskova, merkki 1, kerroin 
Caja Laboral (+5,5 pistettä) – CSKA Moskova, merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 3,05 | 1,37 

Koripallon Euroliigan ottelutarjontaa, Espanjassa yhteen iskevät Caja Laboral sekä vieraaksi saapuva venäläisjätti CSKA Moskova. Ottelusarjasta jatkoon etenee seuraavalle kierrokselle neljällä voitolla. Kyseessä on Caja Laboralille pakkovoitto – tätä ottelua Caja Laboral ei voi yksinkertaisesti missään tapauksessa hävitä! Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti aiemmin ja molemmissa otteluissa voiton on vienyt CSKA Moskova. Nyt on siis kotonaan Caja Laboral tiukan paikan edessä.

Caja Laboral tunnetaan loistavana kotijoukkueena, joten huomattavasti paremmat mahdollisuudet voittoon ovat nyt kotiyleisön edessä! Moskovassahan kahdessa ensimmäisessä kohtaamisessa Caja Laboral ei pystynyt tosissaan moskovalaisia haastamaan, mutta nyt Espanjassa lähtökohdat ovat huomattavasti tasaisemmat. Caja Laboralin edellinen kotiottelu päättyi 84-80 lukemin voittoon Valladolidia vastaan.

CSKA Moskova on joukkueista laadukkaampi, mutta kotiyleisönsä edessä pelatessa Caja Laboralin yli kolmen kertoimet ovat hienoja tarjouksia. Missään tapauksessa lähtökohtaisesti tuskin kukaan odotti, että ottelusarja menisi suoraan neljässä ottelussa moskovalaisjätille. Varmasti Caja Laboral tulee itseluottamus korkealla kotonaan voittoa metsästämään. Caja Laboral on ehdottomasti hieno yllätysvalinta tähän otteluun vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas