Calgary - Anaheim 13.3.2014 | Kauden kolmas kohtaaminen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/12/2014
Jaa tämä...

Kumpi palaa takaisin voittokantaan?

Vihje lyhyesti

Calgary haastaa Anaheimin ensi yönä kotonaan. Molemmat joukkueet ovat ajautuneet tappioiden tielle, joten kumpikin haluaa palata takaisin voittokantaan. Anaheim lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kaksi kertaa ja Anaheim on vienyt molemmat ottelut nimiinsä.

Molemmat joukkueet pelaavat läntisessä konferenssissa. Ducks löytyy sijalta kaksi ja Flames on toiseksi viimeisenä. Calgary voi rauhassa pelailla loput runkosarjan ottelut, sillä joukkueella ei ole peleissään enää mitään panosta. Anaheim taistelee tänä vuonna tosissaan mestaruudesta ja Calgaryn tasoisilta vastustajilta joukkue kyllä pystyy voittoja napsimaan. Kotijoukkueella on ongelmia loukkaantumisten kanssa ja Matt Stajan on valitettavasti myös poissa kaukalosta perhetragedian vuoksi. Anaheimin kauden kolmas voitto Calgarysta on ensi yönä todella lähellä.

Vihje: Anaheim, kerroin 1.91 Veikkaushuone 

 

 

Perustelut vihjeelle

Calgarylla on seitsemästä viime ottelustaan kasassa kolme voittoa. Joukkue lähtee tähän otteluun allaan kaksi tappiota. Kotonaan joukkue on pystynyt viime kierroksilla voittoja kaapimaan, mutta tänään vastus on liigan eliittiä ja voitto on erittäin epätodennäköinen. Joukkueelta puuttuu kokoonpanosta monta tärkeää palasta ja sairastuvalta löytyy tällä hetkellä seitsemän pelaajaa. Heidän joukossaan muun muassa Karri Rämö, Curtis Glencross sekä Jiri Hudler. Matt Stajan on myös luultavasti loppukauden sivussa joukkueen kokoonpanosta.

Anaheimin peli on ollut viime kierroksilla hieman nihkeää ja väkinäistä. Ducksilla on Calgaryn tavoin seitsemästä viime ottelusta ainoastaan kolme voittoa. Joukkue haluaa varmasti parantaa tahtia kevättä kohden ja tänään on oiva sauma palata voittokantaan. Calgary on ollut Anaheimille mieluisa vastus ja tällä kaudella Flames on kaatunut jo kahdesti. Joukkueen sairastuvalta löytyy Sheldon Souray, Stephane Robidas, Mathieu Perreault sekä Luca Sbisa.

Joukkueiden aiemmat kohtaamiset kertovat jo siitä millainen ero joukkueiden välillä on ja tämän näkee myös suoraan sarjataulukosta. Anaheim tulee varmasti nälkäisenä hakemaan voittoa vieraskaukalosta, sillä joukkue on hävinnyt kolme ottelua putkeen. Näistäkin otteluista toki kaksi vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Calgarylla ei ole ottelussa mitään panosta ja Anaheimin voiton pitäisi olla itsestäänselvyys. Vierasvoitto antaa kohteeseen todella pelattavan kertoimen.

Vihje: Anaheim, kerroin 1.91 Veikkaushuone 

 

Veikkaussivut | Antti