Calgary Flames - Chicago Blackhawks 28.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Antti Raanta uransa NHL-debyyttiä täydellä pistepotilla?

Calgary Flames – Chicago Blackhawks, merkki 2, kerroin

Unibetin kertoimet otteluun 3,45 | 3,95 | 1,90

 

 

Suomalaisittain tuleva yö on äärimmäisen jännittävää aikaa, sillä Antti Raanta tulee tekemään debyyttinsä jääkiekon NHL:n kaukaloissa. Chicago Blackhawks matkustaa tarkemmin sanottuna läntisen konferenssin ottelussa Calgary Flamesin vieraaksi. Antti Raantahan on itseasiassa ehtinyt jo pelaamaan yhdessä ottelussa, mutta nyt tiedossa on ensimmäinen startti NHL-kaukaloissa. Tällä hetkellä Calgary Flames on läntisessä konferenssissa sijalla kolmetoista eikä tästä ottelustakaan pisteitä todennäköisesti ole tiedossa. Chicago Blackhawks johtaa läntistä konferenssia ennen toisena olevaa Anaheim Ducksia. Tämä on jo viides vierasottelu Chicago Blackhawksille putkeen, mutta samallahan vierasjoukkue on kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Edellisellä kierroksella Chicago voitti Edmonton Oilersin vaatimattomasti 1-5 maalein. Kahteen edelliseen otteluun Chicagolle ollaan tehty vain kaksi maalia.

Calgary Flamesin alkukausi on ollut äärimmäisen vaikeaa aikaa eikä tilannetta helpota se, että kotijoukkueen materiaali on joutunut viime otteluissa erittäin kovalle koetukselle! Tarkemmin sanottuna Calgary Flamesin kolme edellistä ottelua ovat päättyneet vasta jatkojen jälkeen. Chicago Blackhawksin huomattavasti leveämpi sekä laadukkaampi materiaali on joutunut pelaamaan useamman vierasottelun putkeen, mutta sentään ”ylitöitä” ei ole vierasjoukkueen tarvinnut viime aikoina tehdä. Calgary Flamesin kannalta sentään se on hyvä asia, että kotijoukkueen sairaslista ei ole juurikaan pahentunut viime kierrosten aikana. Calgary Flames on kolmesta edellisestä ottelustaan saalistanut kylläkin kaksi voittoa, mutta vastustajien taso on ollut mitä sattuu. Florida Panthersin, Winnipeg Jetsin sekä Columbus Blue Jacketsin tasoisten seurojen kanssa ei pitäisi olla suurempia ongelmia voittojen metsästyksessä. Viisi voitettua ottelua varsinaisella peliajalla kertoo Calgaryn tilanteesta kohtalaisen selkeästi kaiken olennaisen.

Chicago Blackhawks saattaa saada tähän otteluun merkittävän avun sairaslistalta, sillä Marian Hossa tehnee paluun takaisin vierasjoukkueen kokoonpanoon. Chicago Blackhawksin sairaslista on pidempi kuin Calgary Flamesin, mutta erittäin pahat poissaolijat loistavat vierasjoukkueen osalta kuitenkin poissaolollaan. Chicago Blackhawksille onkin erittäin tärkeää, että Marian Hossa tekisi paluun kokoonpanoon, sillä vierasjoukkue tarvitsee vieraskiertueella kaikki mahdolliset sekä mahdottomat pelaajat käytettäväkseen. Sen pidemmittä puheitta on syytä olettaa, että Antti Raanta tulee tänään juhlimaan täyttä pistepottia Chicago Blackhawksin kanssa, sillä oikeastaan jokaisella osa-alueella vierasjoukkue on Calgary Flamesia edellä. Chicago on erinomainen valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas