Calgary Flames - Chicago Blackhawks 29.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Calgaryn komea voittoputki Chicagon isäntänä?

Calgary Flames – Chicago Blackhawks, merkki 1, kerroin 3,80 Unibet
Calgary Flames – Chicago Blackhawks ML, merkki 1, kerroin 2,70 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 3,80 | 4,05 | 1,78 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Calgary Flames isännöi vieraaksi saapuvaa Chicago Blackhawksia. Lähtökohtaisesti tiedossa saattaa olla huomattavasti tasaisempi kohtaaminen kuin mitä kerroinasettelu antaa ymmärtää. Läntisessä konferenssissa Calgary Flamesin sijoitus on karmea, mutta toisaalta kotijoukkueella ei ole mitään menetettävää. Materiaaliltaanhan Chicago Blackhawks on joukkueista laadukkaampi sekä samallahan vierasjoukkueen kausi on sujunut komeasti, mutta viime aikoina Calgary Flames on esiintynyt todella hyvin Chicago Blackhawksiin verrattuna. Suomeksi sanottuna viisi edellistä ottelua ovat varsinaisella peliajalla vierasjoukkueelle tuottaneet ainoastaan yhden voiton! Edellisellä kierroksella Chicago Blackhawks hävisi Winnipeg Jetsin isäntänä 1-3 maalein. Kahteen edelliseen otteluun vierasjoukkue onkin viimeistellyt käsittämättömästi ainoastaan kaksi maalia.

Calgary Flames on viime aikoina esiintynyt erittäin edukseen. Edellisellä kierroksella kotijoukkue voitti jatkojen päätteeksi Nashville Predatorsin 5-4 maalein. Kolme edellistä ottelua ovatkin Calgary Flamesille tuottaneet kaksi voittoa. Calgary Flamesin kannalta hieno asia on ollut se, että kotijoukkueen puolustus on alkanut toimimaan. Calgary Flamesille ollaan tällä kaudella tehty aivan liikaa maaleja, joten siinä mielessä kotijoukkue on ehdottomasti matkalla parempaan suuntaan. Loppukaudellahan ei ole Calgary Flamesilla kuin ainoastaan voitettavaa, sillä missään tapauksessa kotijoukkue ei tule pudotuspelein selviytymään. Näin ollen Calgary Flames voi pelata täysin vapautuneesti ilman mailan puristamista. Tavallaan se saattaa olla Calgary Flamesille hyväkin asia, sillä viime aikoina kotijoukkueen tekeminen on näyttänyt tosissaan pirteältä. Itseasiassa Calgary Flamesin kannalta sekin on hienoa, että kotijoukkueen sairaslista on merkittävästi lyhentymässä tätä ottelua ajatellen. On hyvinkin mahdollista, että Calgary Flamesilta sivussa ovat enään ainoastaan Mike Cammalleri sekä Curtis Glencross.

Chicago Blackhawks voidaan luokitella NHL:n viiden parhaimman joukkueen listaan, mutta tällä hetkellä vierasjoukkueen tekeminen ei ole missään tapauksessa parhaalla mahdollisella tasolla. Viime aikoina Chicago Blackhawksilta ratkaisijat ovat puuttuneet käytännössä kokonaan. Tavallaan se saattaa luoda lisää paineita myös vierasjoukkueen suuntaan, sillä oman konferenssin mestaruus taitaa olla Chicago Blackhawksin kohdalla olla menneen talven lumia. Chicago Blackhawksin kannalta hyvä asia on se, että loukkaantumisia vierasjoukkueella ei ole, mutta toisaalta siitä huolimatta nyt jos koskaan Calgary Flamesilla olisi mahdollisuus haastaa iso sekä paha vierasjoukkue. On muutenkin syytä ottaa huomioon, että Calgary Flames sekä Chicago Blackhawks ovat aikaisemmissa kohtaamisissa pelanneet maalin kamppailuita kerta toisensa jälkeen. Periaatteessa Calgary Flamesille tarjotut kertoimet näin ollen nousevat pelikelpoisiksi.

Veikkaussivut | Tuomas