Calgary Flames - Columbus Blue Jackets 21.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko kotijoukkue kahden heikon välisessä kohtaamisessa?

Calgary Flames – Columbus Blue Jackets, merkki 1, kerroin
Calgary Flames – Columbus Blue Jackets ML, merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,30 | 3,75 | 2,70

 

 

Läntisessä konferenssissa sijalla kolmetoista oleva Calgary Flames yrittää napata toista voittoa putkeen Columbus Blue Jacketsin kustannuksella. Itäisessä konferenssissa Columbus Blue Jackets on tässä vaiheessa sijalla neljätoista. Jääkiekon NHL tarjoaa Suomen aikaa tulevana yönä yhteensä neljä ottelua. Calgary Flamesin tilanne ei ole lainkaan hyvä, mutta sentään kahden surkean joukkueen väliltä on löydettävä se vähemmän surkeampi joukkue. Tässä tapauksessa se on Calgary Flames. Edellisellä kierroksellahan Calgary Flames voitti Winnipeg Jetsin vieraissa 4-5 maalein jatkojen päätteeksi. Viisi maalia vierasotteluun on aina hieno suoritus. Calgary Flames ei voi olla lainkaan tyytyväinen alkukauteensa, mutta Winnipeg Jetsiä vastaan Calgaryn pelaamisessa oli jo paljon hyvää.

Columbus Blue Jackets matkusti viime kierroksella Edmonton Oilersin vieraaksi ja vaatimattomasti päätti hävitä ottelun vain 7-0 maalein! Columbus Blue Jackets on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut vain yhden voiton. Tarkemmin sanottuna Columbus Blue Jackets ei ole juurikaan kokenut murskatappioita, mutta tiukkojen otteluiden kääntäminen oman joukkueen eduksi on ollut lähes mahdotonta. Columbus Blue Jackets on kymmenestä vierasottelustaan voittanut vain kolme, joten vieraissakin homma on ollut hyvin hankalaa. Columbus Blue Jacketsilta ovat puuttuneet kokonaan ne pelaajat, jotka pystyvät ratkaisuihin. Ei Calgary Flamesillakaan niitä ole sentään hurjaa määrää, mutta esimerkiksi J.Hudler on ollut alkukaudella Calgarylle hyvä vahvistus. Tällä hetkellä J.Hudler on pistepörsissä sijalla 21.

Yhden ottelun perusteella ei missään tapauksessa tehdä minkäänlaisia sen suurempia johtopäätöksiä, mutta Columbus Blue Jackets jätti itsestään Edmonton Oilersia vastaan umpisurkean kuvan! On tietenkin mahdollista, että heti tänään Columbus Blue Jackets haluaa näyttää osaamistaan, mutta valitettavasti siihen on melko vaikeaa uskoa. Muutenkin Calgary Flames pääsee tähän otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla, joten sairaslistaltakaan etua ei voida Columbus Blue Jacketsille antaa. Sen pidemmittä puheitta Calgary Flames on järkevä valinta vetokupongille mukaan. Calgary Flames on ollut tällä kaudella heikko, mutta toisaalta kahden heikon kohtaamisessa valitaan sen vähemmän heikompi. Columbus Blue Jacketsin pitäisi tällä hetkellä kaatua lähes jokaisen seuran käsittelyssä.

Veikkaussivut | Tuomas