Calgary Flames - Florida Panthers 23.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Calgary täyttä pistepottia Floridan kustannuksella?

Calgary Flames – Florida Panthers, merkki 1, kerroin
Calgary Flames – Florida Panthers ML, merkki 1, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 2,15 | 3,85 | 2,90

 

 

Läntisen konferenssin toiseksi viimeisenä oleva Calgary Flames isännöi jääkiekon NHL:n ottelussa vastaan asettuvaa Florida Panthersia. Vierasjoukkue on tällä hetkellä itäisessä konferenssissa sijalla viisitoista. Lähtökohtaisesti tässä ottelussa kohtaa kaksi heikkoa joukkuetta, mutta nyt on syytä yrittää löytää se vähemmän heikompi joukkue. Tässä tapauksessa se on Calgary Flames. Edellisellä kierroksella Calgary Flames hävisi hieman yllättäen kotonaan jatkojen päätteeksi Columbus Blue Jacketsille 1-2 maalein, mutta toisaalta nyt vastaan asettuva Florida Panthers on umpisurkeassa kunnossa. Florida Panthers hävisi edellisellä kierroksella Edmonton Oilersille 4-1 maalein. Florida Panthers on pystynyt nappaamaan muutaman voiton viime aikoina, mutta muuten vierasjoukkueen alkukaudesta ei ole mitään hyvää sanottavaa.

Florida Panthersin seurajohto sekä valmennus ovat suoraan myöntäneet, että vierasjoukkueen pelaajat eivät anna kaikkea irti ottelusta toiseen. Miten sellainen joukkue voisi menestyä? Niinpä – ei yhtään mitenkään. Florida Panthers on pitänyt itseasiassa muutamia kriisikokouksien tyyppisiä palavereita viime aikoina ja muutaman voiton ne ovatkin tuottaneet, mutta valitettavasti vierasjoukkueen selkäranka katkeaa ottelusta toiseen liian aikaisin, jos vastustaja saa nopeasti ensimmäisen tai toisenkin maalin tehtyä. Florida Panthers omaa laadukkaita pelaajia kuten jokainen muukin joukkue tässä liigassa, mutta jos joka ilta ei anneta kaikkea jäällä – voittaminen on lähes täysin mahdotonta.

Calgary Flames on edellisen kerran kotonaan voittanut kauan aikaa sitten, joten nyt tarjotaan kotijoukkueelle mahdollisuutta päästä jälleen voittojen makuun. Calgary Flames on ollut kotonaan valitettavasti erittäin heikko, mutta tällä kerralla kotijoukkue nousee erinomaiseksi pelikohteeksi. Calgary Flames pääsee myös itseasiassa tähän otteluun lähes parhaalla kokoonpanolla. Minkäänlaista etua Calgary Flamesin ei siis tarvitse sairaslistankaan osalta vierasjoukkueelle antaa. Tällä hetkellä Florida Panthers on yksi Calgary Flamesin ”päävastustajista”, joten siinä mielessä tässä ottelussa panokset ovat korkealla. Calgary lähtee otteluun suosikkina kotiedun turvin. Florida on voittanut joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista, mutta tänään juhlii kotijoukkue.

Veikkaussivut | Tuomas