Calgary Flames - San Jose Sharks 31.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Tekeekö Calgary onnistuneesti kiusaa San Joselle?

Calgary Flames – San Jose Sharks, merkki 1, kerroin 3,25 Nordicbet
Calgary Flames – San Jose Sharks ML, merkki 1, kerroin 2,40 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 3,25 | 4,10 | 1,93 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Calgary Flames sekä San Jose Sharks iskevät yhteen. Kerroinasettelu tässä kohteessa vaikuttaa mielenkiintoiselta. Ottelussahan on vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on San Jose Sharks, mutta siitä huolimatta mielestäni vierasjoukkueelle tarjotut kertoimet ollaan vedetty liian alas. Calgary Flamesilla ei ole loppukauden osalta minkäänlaista panosta, mutta se ei ole kotijoukkueen tekemistä haitannut. Itseasiassa Calgary Flames on ollut viime aikoina hurjassa pelivireessä. Edellisellä kierroksella kotijoukkue voitti vaatimattomasti yhden Stanley Cup -ennakkosuosikin, Chicago Blackhawksin jatkojen päätteeksi 5-4 maalein. Edelliset kolme ottelua ovat Calgary Flamesille tuottaneet yhtä monta voittoa sekä toisekseen viidestä edellisestä ottelustaan kotijoukkue on jäänyt kokonaan pisteittä vain kerran.

San Jose Sharksin organisaatiossa mietitään varmasti tällä hetkellä, että mistä löytyisi pelaajia, jotka pystyisivät maalintekoon – kahteen edelliseen otteluun San Jose Sharks ei ole tehnyt ensimmäistäkään maalia! San Jose Sharks tunnetaan äärimmäisen hyvin puolustavana joukkueena, mutta sitä tosiasiaa se ei poista, että vierasjoukkueelle maalinteko on tällä hetkellä täysin vieras käsite. Viiteen edelliseen otteluun Hailauma on ainoastaan kerran pystynyt rikkomaan kahden maalin rajan. Sitä voidaan pitää käsittämättömänä suorituksena. Samallahan on todettava, että San Jose Sharksin viime aikojen vahvaan vieraspelaamiseen on myöskään turhaa kiinnittää liikaa huomiota. Hailauman viime vierasottelut ovat olleet surkeita vastustajia vastaan. Kolmeen edelliseen vierasotteluun San Jose Sharks on päässyt pelaamaan esimerkiksi Edmonton Oilersia sekä Florida Panthersia vastaan.

Calgary Flames on osoittanut viime aikoina pelaavansa rennolla asenteella, mutta juuri sillä tavalla, että voittaminen on mahdollista käytännössä vastustajaa kuin vastustajaa vastaan. Calgary Flamesin materiaalia on turhaa lähteä vertailemaan ”isompiaan” vastaan, mutta toisaalta Calgary Flamesin mahdollisuuksia kasvattaa sekin tieto, että kotijoukkueella loukkaantumisia ei ole, kun taas San Jose Sharksin tilanne on täysin erilainen. Suomeksi sanottuna San Jose Sharks on kärsinyt viime aikoina lukuisista loukkaantumisista eikä tilanne ole helpottunut tätäkään ottelua ajatellen. Vierasjoukkueeltahan sivussa edelleen ovat esimerkiksi Logan Couture, Tomas Hertl, Raffi Torres, Adam Burish sekä Marty Havlat. Loukkaantumiset voisivat olla huomattavasti pahempiakin, mutta eihän San Jose Sharksinkaan tasoinen organisaatio kestä loputtomiin useiden pelaajien poissaoloja. Tällä kerroinasettelulla Calgary Flames on syytä vetokupongille mukaan nostaa.

Veikkaussivut | Tuomas