Calgary Flames - St.Louis Blues 10.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/09/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko St.Louisin huikea voittoputki Calgaryn vieraana?

Calgary Flames – St.Louis Blues, merkki 2, kerroin 1,85 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 3,60 | 4,00 | 1,85 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Calgary Flames sekä St.Louis Blues iskevät yhteen ensimmäiseksi mainitun joukkueen kotijäällä. Läntisessä konferenssissa Calgary Flames on tällä hetkellä sijalla kolmetoista, kun taas St.Louis Bluesin sijoitus samaisessa konferensissa on kolmas. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on noin kolmekymmentä pistettä St.Louis Bluesin eduksi. Tässä ottelussa on vierasjäästä huolimatta vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on St.Louis Blues. Viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet yhtä monta voittoa. Edellisellä kierroksella St.Louis Blues murskasi vieraissa Edmonton Oilersin 2-5 maalein. Kolmeen edelliseen otteluun St.Louis Blues on viimeistellyt täysin käsittämättömästi kuusitoista maalia, joten se kertoo paljon vierasjoukkueen maalintekotaidoista.

Calgary Flamesin tilanne alkaa muistuttamaan jonkinlaista vitsiä – ensinnäkin viisi edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet neljä tappiota sekä toisekseen Calgary Flamesille maalinteko on täysin mahdoton käsite! Edellisellä kierroksella Calgary Flames hävisi Phoenix Coyotesin vieraana vaatimattomasti 6-0 maalein, mutta suurin ongelma on kokonaisuutta ajatellen se, että kotijoukkue ei tunnu yksinkertaisesti kiekkoa saavan maaliin vahingossakaan. Edelliseen viiteen otteluun peräti neljässä Calgary Flames on jäänyt korkeintaan yhteen tehtyyn maaliin. Calgary Flamesin maalinteko on näin ollen tökkinyt todella pahasti, joten siinä mielessä tilannetta tuskin kotijoukkueen osalta loukkaantumiset auttavat. Sivussa Calgary Flamesin vahvuudesta tänään ovat David Jones, Kris Russell, Blair Jones sekä Curtis Glenross.

St.Louis Blues on tällä hetkellä NHL:n yksi tulikuumimmista joukkueista ja vieraissakin St.Louis Blues lähtee tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Vierasjoukkueen maalintekotaidot ovat viime aikoina olleet sellaisessa vireessä, että heikompaa alkaisi kenties jo hirvittämään. St.Louis Blues on kaiken kaikkiaan pelannut materiaalinsa ylärajoilla ja sitä kautta tulokset ovat olleet sen mukaisia. St.Louis Bluesin kannalta hyvä asia on muutenkin se, että vierasjoukkueella loukkaantumisia ei käytännössä ole. Jaroslav Halak on erittäin lähellä pelikuntoa, mutta toisaalta häntä tuskin St.Louis Bluesin kokoonpano edes kaipaa – vierasjoukkueen maalivahtipeli on jo nyt niin hyvällä tasolla. St.Louis Blues on joukkueena ollut Calgary Flamesille erittäin vaikea vastustaja, vaikka joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyikin Calgary Flamesin voittoon. St.Louis Bluesille tarjotut kertoimet otetaan ilman muuta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas