Calgary Flames - St.Louis Blues 24.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Syöksykierteessä oleva Calgary kotonaan St.Louisin kimppuun.

Calgary Flames – St.Louis Blues, merkki 2, kerroin 1,95 Expekt

Expektin kertoimet otteluun 3,25 | 4,00 | 1,95 PELAA TÄSTÄ

 

 

Kymmeneen edelliseen otteluun varsinaisella peliajalla yksi voitto. Se kertoo paljon Calgary Flamesin tästä kaudesta. Calgary Flames ei ole yhdeksään edelliseen otteluun pystynyt varsinaisella peliajalla saalistamaan voittoakaan. Edellisellä kierroksella Calgary Flames hävisi Pittsburgh Penguinsin vieraana 4-3 maalein. Jääkiekon NHL:n ottelussa on vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on tällä kerralla vieraaksi saapuva St.Louis Blues. Vierasjoukkue on tällä hetkellä kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Ensin St.Louis Blues voitti Montreal Canadiensin 5-1 maalein sekä heti perään St.Louis Blues murskasi Edmonton Oilersin vieraissa 0-6 numeroin. Kahteen edelliseen otteluun vierasjoukkue on siispä maalinteossa onnistunut vaatimattomasti yksitoista kertaa.

Calgary Flames palaa nyt takaisin kotiyleisönsä eteen peräti viiden ottelun mittaisen vierasotteluputken päätteeksi. Tuloksena tuosta reissusta oli Calgary Flamesille yksi voitto jatkojen päätteeksi itäisen konferenssin surkeimman joukkueen, Buffalo Sabresin kustannuksella. Calgary Flames on yhteensä voittanut varsinaisella peliajalla seitsemän voittoa, joten käytännössä kotijoukkueen kausi on ollut jatkuvasti pelkkää alamäkeä. Calgary Flamesille ollaan tähän mennessä tehty reilusti yli sata maalia, joten siinä mielessä ei tarvitse keskustella, että lähteekö St.Louis Blues tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Calgary Flames ei ole toistaiseksi saanut missään vaiheessa mitään aikaan ja myös tätä ottelua ajatellen lähtökohdat ovat heikot. Kris Russell on tekemässä paluuta kotijoukkueen vahvuuteen eikä muutenkaan Calgary Flamesilla loukkaantumisia juurikaan ole. Se onkin ainoa hyvä asia tässä tilanteessa. Curtis Glenross sekä Dennis Wideman ovat ainoina sivussa varmuudella kotijoukkueen vahvuudesta.

St.Louis Bluesin pelivireestä kertoo hyvin se, että seitsemään edelliseen otteluun vierasjoukkue on kokonaan jäänyt pisteittä ainoastaan ottelussa San Jose Sharksia vastaan! St.Louis Blues on kokonaisuutta ajatellen ollut erinomaisessa pelivireessä, joten myös tällä kerralla on syytä lähteä uskomaan vierasvoittoon. Kahteen edelliseen otteluun St.Louis Bluesin hyökkäys on toiminut siihen tahtiin, että pahimmassa tapauksessa Calgary Flamesille saattaa tulla vielä hyvin pitkä ilta vierasjoukkueen hyökkääjien kanssa. St.Louis Bluesin loukkaantumislistahan on hieman Calgary Flamesia pidempi, mutta suuria ongelmia sen suhteen vierasjoukkueellakaan ei ole. Vladimir Sobotka on erittäin lähellä pelikuntoa, joten käytännössä St.Louis Bluesilta sivussa ovat enään Alexander Steen, Ryan Reaves sekä Jordan Leopold. Sen pidemmittä puheitta St.Louis Bluesin voitto on kierroksen todennäköisempiä lopputuloksia, vaikka vierasottelusta onkin kysymys.

Veikkaussivut | Tuomas