Vancouver Canucksin supertähti taklattiin sairaalaan - "Se oli häpeällistä" | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Vancouver Canucksia edustava Daniel Sedin sai runkosarjan päätöskierroksella melkoisen tällin.

Vancouver Canucksin ruotsalaistähti Daniel Sedin joutui runkosarjan päättäneessä ottelussa kovan taklauksen kohteeksi, kun Calgary Flamesin hyökkääjä Paul Byron niittasi hänet selästä laitoihin. Sedin pää kopsahti ikävästi pleksiin ja ruotsalaishyökkääjä jäi makaamaan jäähän liikkumattomana jään pintaan.

Byron tienasi tempustaan ulosajon.

Jään pinnassa Sedin pystyi heiluttamaan sormiaan, mutta muuten liikkuminen ei ollut mahdollista. Canucks-tähti kärrättiin paareilla ulos kaukalosta ja hänet vietiin lopulta sairaalaan jatkotutkimuksiin. Siellä Sedinin tila parani huomattavasti, joten nyt näyttää siltä, ettei kaikkein pahin kauhukuva käynyt toteen.

– Uskon, että hänellä on kaikki kunnossa. Hänet vietiin varmuuden vuoksi sairaalaan ja viimeisen kuulemani mukaan kaikki on hyvin, Canuck-luotsi John Tortorella kommentoi ottelun jälkeen.

– Olen kuitenkin huolissaan hänestä. Säikähdin todella, kun näin hänet makaamassa jään pinnassa. Hänen paraneminen on nyt etusijalla. Onneksi olemme saaneet hyviä uutisia Danielin tilasta, Tortorella jatkoi.

Canucks-luotsi ei kuitenkaan ollut iloinen tavasta, jolla Flamesin penkin takana pönöttänyt päävalmentaja Bob Hartley reagoi rumaan taklaukseen. Ottelun jälkeen raivoissaan ollut Tortorella ei suostunut paljastamaan, mitä Hartley oli tehnyt. Canucks-valmentaja teki kuitenkin selväksi, ettei hyväksynyt Hartleyn toimia.

– Vuosi on ollut rankka, mutta se oli häpeällistä vastustajan valmentajan kannalta. Asiat, joita Dannyn loukkaantumisen jälkeen tapahtuivat, ovat häpeällisiä, Tortorella raivosi Calgary Sunille.

Kaksikon välillä on ollut kitkaa ennenkin. Aiemmin tällä kaudella eräs joukkueiden välinen kohtaaminen käynnistyi suurella joukkotappelulla. Tuon ottelun erätauolla Tortorella yritti väkisin päästä Flamesin pukuhuoneeseen jututtamaan Hartleyta. Flamesin pelaajat ja toimihenkilöt kuitenkin estivät Canucks-valmentajan aikeet.

– En aio sanoa tämän enempää. En pidä hänen tavastaan toimia. En pidä hänestä, Tortorella lopetti.

Katso ruma niitti tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut