Cardiff - Arsenal 30.11.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Hurjassa vireessä oleva Arsenal vierailee Cardiffissa.

Cardiff – Arsenal, merkki 2, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 6,00 | 4,20 | 1,62

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Cardiff isännöi vieraaksi saapuvaa Arsenalia. Sarjataulukossa Cardiff on tällä hetkellä sijalla viisitoista, kun taas Arsenal löytyy ensimmäiseltä sijalta. Materiaaliltaan joukkueiden välinen tasoero on aivan mieletön Arsenalin eduksi ja nyt tilanne vain korostuu entisestään, sillä Arsenalin sairaslista alkaa tyhjenemään merkittävällä vauhdilla. Arsenalin sairaslista oli vielä hetki sitten valtavan pitkä, mutta nyt tilanne on huomattavasti valoisampi. Edellisestä viidestä ottelustaan Arsenal on muutenkin saalistanut neljä voittoa, joten kaiken kaikkiaan vierasjoukkueen tilanne on äärimmäisen vakuuttava.

Cardiff pelasi viimeksi kotonaan 2-2 maalein tasapelin Manchester Unitedia vastaan ja sinänsä tuloshan varmasti tyydytti Cardiffia enemmän kuin hyvin. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että Cardiffin kausi tulee tätä menoa päättymään tippumiseen Mestaruussarjaan. Cardiffin pitäisi nimeomaan kotonaan kerätä suurimman osan pisteistä, mutta niin ei ole toistaiseksi tapahtunut. Kuusi kotiottelua ovat Cardiffille tuottaneet vain kaksi voittoa ja se on kaiken kaikkiaan surkea suoritus. Toisaalta suurin syy sille on helppoa löytää. Seitsemän tehtyä maalia kotiyleisön edessä on aivan liian vähän. Cardiff on viime aikoina säästynyt hyvin loukkaantumisilta, mutta selkeä ykköshyökkääjä olisi kotijoukkueelle tässä vaiheessa enemmän kuin tervetullut.

Arsenal on kuudesta vierasottelustaan saalistanut vaatimattomasti neljä voittoa, tasapelin sekä vain yhden tappion – Arsenal onkin Valioliigan paras vierasjoukkue! Kolmetoista pistettä vieraissa kertoo vain siitä, että Arsenal on pelannut itsensä suurimpien mestarisuosikkien joukkoon. Arsenalin kannalta tärkeintä onkin se, että sairaslista on tyhjentymässä, sillä vierasjoukkuekaan ei kestäisi sitä, jos puoli joukkuetta olisi sivussa kierroksesta toiseen. Viidestä edellisestä ottelusta peräti neljässä Arsenal on pitänyt vastustajansa kokonaan maaleitta. Se on uskomattoman upea suoritus. Vierasjoukkueen alakerta toimii tällä hetkellä siihen tahtiin, että Cardiff saa keksiä varsin pätevät lääkkeet, jos kotijoukkue haluaa juhlia tänään täyttä pistepottia.

Veikkaussivut | Tuomas