Cardiff - Manchester United 24.11.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/04/2018
Jaa tämä...

Onko Manchester United vieraissakin liikaa Cardiffille?

Cardiff – Manchester United, merkki 2, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 6,00 | 4,10 | 1,62

 

 

Sarjataulukossa sijalla viisitoista oleva Cardiff sekä sijalla kuusi oleva Manchester United iskevät yhteen jalkapallon Englannin Valioliigan ottelussa. Tänään pelataan yhteensä kaksi mielenkiintoista ottelua. Cardiff tunnetaan vahvana kotijoukkueena, vaikka alku tällä kaudella Valioliigassa onkin ollut vaikea. Valitettavasti Cardiff on materiaaliltaan Valioliigan heikoimpia, joten siinä mielessä kotijoukkueen kaudesta osattiinkin odotella hyvinkin haastavaa. Faktaa on se, että Cardiff on voittanut alkukaudella vasta kolme ottelua ja samallahan Cardiffilla on ollut suuria ongelmia maalinteon kanssa. Tarkemmin sanottuna yhdeksän tehtyä maalia on tähän mennessä heikko suoritus.

Manchester Unitedille alkukausi oli hyvinkin vaikeaa aikaa, mutta tällä hetkellä vierasjoukkue on kaiken kaikkiaan täysin erilaisessa tilanteessa. Manchester United on edelliseen viiteen otteluun saalistanut neljä voittoa sekä yhden tasapelin. Manchester Unitedin uusi valmennus tarvitsi aikaa sopeutua joukkueeseen ja nyt vihdoin voidaan sanoa, että homma on alkanut toimimaan vaaditulla tasolla. Manchester United voitti ennen maajoukkuetaukoa huippuottelussa Arsenalin 1-0 maalein. Manchester Unitedin materiaali on edelleen Valioliigan parhaimmistoa, vaikka alkukauden seurauksena sijoitus sarjataulukossa on vasta kuudentena.

Cardiff pääsee tähän otteluun täysin parhaalla kokoonpanolla, sillä kotijoukkuella ei ole ensimmäistäkään miestä sairalistalla. Cardiff tulee saamaan tässä asiassa etua itselleen, sillä Manchester United kärsii edelleen loukkaantumisista. Manchester Unitedin puolustuslinja on elänyt pitkin kautta, mutta Nemanja Vidic saattaa tänään tehdä paluun takaisin vierasjoukkueen kokoonpanoon. Joka tapauksessa Manchester Unitedin kokoonpano on tarkistettava ennen lopullista pelipäätöstä. Cardiffille maalinteko on ollut alkukaudella niin vaikeaa, että lähtökohdat ehdottomasti viittaavat Manchester Unitedin vieraaksi. Kaiken kaikkiaan Manchester United on fiksu valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas