Cardiff - Sunderland 28.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko Sunderlandin upeat peliesitykset Cardiffin vieraana?

Cardiff – Sunderland, merkki 2, kerroin 3,35 Nordicbet
Cardiff – Sunderland (+1), merkki 2, kerroin 1,63 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,17 | 3,20 | 3,35 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigassa ottelut jatkuvat vain yhden päivän tauon jälkeen, illan myöhäisottelussa yhteen iskevät Cardiff sekä vieraaksi saapuva Sunderland. Tiedossa on kaiken kaikkiaan erittäin mielenkiintoinen kohtaaminen. Sunderland on nostanut päätään takaisin vedenpinnan yläpuolelle, vaikka vielä hetki sitten moni asiantuntija veikkasi ja oletti, että vierasjoukkue tulee varmuudella ensi kaudella pelaamaan Mestaruussarjaa. Edelleen Sunderland on sarjataulukossa viimeisenä, mutta tilanne muuten on muuttunut huomattavasti parempaan suuntaan. Sunderland voitti edellisellä kierroksella Evertonin 0-1 numeroin. Evertonia vastaan napattu täysi pistepotti kertoo siitä, että Sunderland on tehnyt surkeasta sarjataulukon sijoituksesta huolimatta paljon oikeita asioita. Sunderland on viime aikoina muutenkin ehtinyt esimerkiksi tiputtamaan Chelsean ulos Englannin Liigacupista. Tietenkään Liigacup ei ollut Chelsealle kauden tärkeimpiä asioita, mutta silti Sunderlandilta mitään ei oteta pois.

Cardiffilla on viime aikoina ollut vaikeaa niin pelillisesti, tuloksellisesti kuin myös kentän ulkopuolella. Cardiffin omistus sekä valmentaja ovat ajautuneet riitoihin. Missään tapauksessa tämä ei tarkoita sitä, että koko asia olisi täysin totta, mutta mediassa on ollut esillä sellaista tietoa, että Cardiffin omistus ei ole tyytyväinen kotijoukkueen valmentajan tekemään työhön. Cardiff hävisikin edellisellä kierroksella Southamptonin isäntänä 0-3 maalein. Kahteen edelliseen otteluun walesilaisryhmälle ollaan viimeistelty vaatimattomasti kuusi maalia. Cardiffin puolustuslinja on jollain tapaa ollut jatkuvasti erittäin virheherkkää porukkaa. Cardiff on kotonaan kylläkin ehtinyt esimerkiksi voittamaan Manchester Cityn sekä pelaamaan tasapelin Manchester Unitedia vastaan, mutta varsinkin tällä hetkellä kotijoukkueen tilanne on sekava.

Viiteen edelliseen otteluun Cardiff on viimeistellyt yhteensä kaksi maalia. Se kertoo oikeastaan kaiken Cardiffin tilanteesta. Walesilaisryhmä on ajautumassa pahaan kriisiin, sillä tällä hetkellä kukaan ei todennäköisesti tiedä, että mitä joukkueen sisällä tulee tapahtumaan esimerkiksi seuraavien muutamien viikkojen aikana. Cardiffin kannalta hyvä asia sentään on se, että loukkaantumisia ei ole. Craig Bellamy on suurella todennäköisyydellä ainoana pelaajana sivussa kotijoukkueen vahvuudesta. Siitä huolimatta Cardiffia ei lähdetä vetokupongille tarjoamaan. Sunderlandinkin osalta sairaslista on lähes tyhjä, sillä John O’Shea on tekemässä paluuta vierasjoukkueen kokoonpanoon. Sunderland on piristynyt yleisesti ottaen niin paljon, että vierasvoitosta tarjotut kertoimet kuuluvat vetokupongille mukaan. Perustasoltaan Sunderland ei ole Cardiffia heikompi joukkue, joten kriisissä olevaa Cardiffia ei vetokupongille mukaan oteta. Sunderland nappaa täydet pisteet.

Veikkaussivut | Tuomas